Virtualisatie benut uw capaciteit slim

U wilt een effectieve en efficiënte ICT Infrastructuur zonder escalerende kosten? Virtualisatie biedt u de mogelijkheid om de performance van uw bestaande infrastructuur te verbeteren, het flexibeler te maken terwijl support- en beheerskosten worden verlaagd. Virtualisatie is voor bedrijven met een grote hoeveelheid servers, maar ook voor kleinere organisaties, die veel kosten kunnen besparen met deze toepassing. Virtualisatie houdt eenvoudig gezegd in dat het mogelijk is om meerdere besturingssystemen op een server te installeren. Hierdoor kunt u de capaciteit van uw huidige servers veel beter benutten. U kunt ook sneller reageren wanneer er meer capaciteit wordt ingezet en hoeft hiervoor geen nieuwe hardware aan te schaffen. Samen met u kijken wij of het in uw situatie mogelijk is om deze slimme technische oplossing de capaciteit beter te benutten. Arrix heeft gekozen voor de beste oplossingen op het gebied van Virtualisatie: VMWare en Microsoft HyperV. Voor beide oplossingen zijn onze medewerkers getraind en gecertificeerd. Bij VMWare heeft Arrix de status professional solution partner.

Verbeter uw dienstverlening, neem contact op.

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Vertrouwen in virtualisatie

Met virtualisatie zijn enorm veel voordelen te behalen. U kunt kosten besparen door het verminderen van de fysieke hardware en door het minimaliseren van onderhoud, de stroom en koeling kosten. Tevens heeft u een hoge(re) beschikbaarheid.  Door virtualisatie is betrouwbare en snelle recovery mogelijk en betaalbaar. Ook is het minder complex en het beheer is een stuk gemakkelijker. Uw bedrijfsessentiële infrastructuur en applicaties genieten hiermee optimale bescherming en uw bedrijfscontinuïteit is gewaarborgd. Virtualisatie is bovendien een ideale methode om testomgevingen te laten draaien zonder dat de rest van de hardware en het netwerk daar enige hinder van ondervindt.

Vertrouwen in de software

Arrix maakt gebruik van de virtualisatiesoftware van VMWare en Microsoft Hyper-V.  Alle soorten bedrijven ter wereld gebruiken oplossingen van VMWare en Microsoft Hyper-V om hun IT te vereenvoudigen, de bestaande computerinvesteringen volledig te benutten en sneller te reageren op veranderende bedrijfsbehoeften.

VMWare

Microsoft Hyper-V

Vertrouwen in de werkwijze

Voordat we denken aan de oplossing vormen we ons een beeld van uw situatie. Consultancy bepaalt wat verkocht wordt, niet verkoop. Voor u een garantie dat het werkt. Persoonlijk contact en heldere taal is hierbij onmisbaar. U staat bij ons centraal. Elke dag, bij elk project, bewijzen wij het vertrouwen van de klant waard te zijn.

Virtualisatie in combinatie met SAN Storage

Door het toevoegen van een SAN Storage disk array aan de servers met VMWare komen nieuwe mogelijkheden en voordelen van virtualisatie naar voren. Hierbij worden alle virtuele servers op de SAN Storage geplaatst en zijn alle diskruimten op een SAN beschikbaar. Bovendien kan, bij het defect raken van een fysieke server met VMWare, de beheerder binnen enkele minuten de virtuele machine toewijzen naar een andere fysieke server. De grote voordelen van een SAN storage in combinatie met virtualisatie zijn:

  • Alle fysieke servers kunnen bij alle virtuele machines
  • Ongeplande downtijd wordt tot een minimum beperkt
  • alle fysieke servers zijn volledig uitwisselbaar
  • Toevoegen van extra diskruimte aan virtuele machine is maar een kwestie van minuten

Wat is virtualisatie?