Exact Consultant 1 FTE

Ben jij de Exact consultant die wij zoeken?
Arrix ICT is een bedrijf dat voor haar klanten constant op zoek is naar de beste ICT oplossingen. Wij zijn succesvol doordat wij de klantbehoeften vertalen in efficiënte en effectieve oplossingen. Door deze successen groeit onze organisatie en zoeken wij uitbreiding van ons Exact team.

Wat wordt er van je verwacht?
Als Exact Consultant ben je voornamelijk bezig met het implementeren van Exact software (Exact Globe en Exact Synergy) bij klanten. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is het inrichten van de Exact software, het geven van instructies aan de gebruikers en het maken van rapportages. Arrix heeft een unieke werkwijze, waarbij de consultant vanaf de pré-sales fase betrokken is bij het ontwerpen van de oplossing voor de klant. De consultant die betrokken is in het pré- salestraject, voert het project ook uit, eventueel in samenwerking met de andere Exact consultants. Naast het implementeren van nieuwe oplossingen, zijn het optimaliseren van huidige bedrijfsprocessen en het onderhoud binnen Exact belangrijke taken. Tevens wordt er van je verwacht dat je telefonische ondersteuning verleent aan onze klanten wanneer deze een probleem binnen Exact indienen. Kortom, jij maakt het verschil bij onze klanten!

Wie jij Exact bent?

  • HBO werk- en denk niveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Klantgericht en flexibel
  • Teamspeler
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Uitstekende kennis van financiële, logistieke en/of productieprocessen
  • Ervaring met Exact Globe en/of Exact Synergy is een pré

Wat kun je Exact van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden om te ontwikkelen tot vakspecialist
  • Je gaat onderdeel uit maken van een hecht team Exact consultants die werken aan uitdagende projecten
  • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden

`
Onze consultants zijn allemaal bereid en tevens in staat om een stap extra te doen. Dit resulteert niet alleen in zeer tevreden klanten, maar hierdoor is het Arrix gelukt om in de afgelopen jaren maar liefst vier keer de Customer Loyalty Award van Exact te winnen. De landelijke prijs voor klanttevredenheid van Exact software. Bij dit team wil jij toch ook horen!

Sollicitatie?

Ben jij de ideale kandidaat en wil je ons team komen versterken. Dan nodigen wij je graag uit te reageren. Je kunt jouw CV sturen naar Arrix t.a.v. Selma Canatan. Voor nadere informatie kun je ook contact met haar opnemen. Uiteraard is vertrouwelijke behandeling van jouw gegevens gewaarborgd.

(0512) 760 900

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha