Wij stellen ons graag aan u voor!

Arrix groeit en dat geldt ook voor onze servicedesk! Het afgelopen jaar zijn er een 2-tal nieuwe collega’s bijgekomen op onze servicedesk. Mogelijk heeft u ze al eens aan de lijn gehad of ontmoet. Hierbij willen we graag deze twee collega’s aan u voorstellen:

pasfoto

Juanita Schanssema

Mijn naam is Juanita Schanssema en sinds 1 februari ben ik werkzaam bij Arrix. Wanneer u belt met de servicedesk van Arrix, krijgt u mij of mijn collega Trienke als eerste aan de lijn. Samen met haar ben ik het eerste aanspreekpunt voor de servicedesk.

Hiervoor was ik assistent planning bij DST services. Ik woon in Joure en ben moeder van 1 zoon en 2 dochters. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn kinderen iets te ondernemen, te varen op de Friese meren, te wandelen en te hardlopen.

closeup

Peter Bouma

Mijn naam is Peter Bouma, ben 37 jaar en werk sinds september op de servicedesk bij Arrix. Sinds 2002 ben ik al werkzaam in de ICT. Ik heb ervaring op gedaan in diverse functies zoals helpdeskmedewerker, werkplekbeheerder en systeembeheerder. Vóór Arrix ben ik 2 jaar werkzaam geweest bij een scholengemeenschap als systeembeheerder.

Ik heb het naar mijn zin bij Arrix. Het werken in een leuk team en de grote diversiteit aan klanten is wat het werk uitdagend en afwisselend maakt.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact met ons op!

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha