Door een SharePoint Klantportaal slimmer communiceren met uw klanten

Een digitaal klantportaal in SharePoint biedt de mogelijkheid om op een snelle en efficiënte manier in contact te staan met uw klant.

SharePoint biedt de mogelijkheid om op een veilige en eenvoudige manier uw klanten  te voorzien van de laatste nieuwtjes, brochures te downloaden, vragen te laten stellen of gegevens in te laten vullen. Met het gebruik van SharePoint online wordt dit nog eenvoudiger! Uiteraard volledig in uw huisstijl, klant specifiek en zelfs mogelijk in de eigen taal van de klant. Zo kan het portaal wereldwijd worden ingezet!

Daarom een SharePoint Klantportaal:

Servicegericht, prettig samenwerken met uw klanten
Minder administratieve rompslomp
Eén kanaal voor al uw communicatie en informatie
Veilig inloggen in eigen klantomgeving
Meer transparantie en flexibiliteit
Aanpasbaar aan huisstijl

Meer halen uit uw klantcontact?

Onze SharePoint adviseur, Henri Piersma, vertelt u graag meer over de snelle en efficiente oplossing in SharePoint

pasfotohenri

Laat hieronder jouw gegevens achter en Henri, SharePoint adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha