Office 365 / SharePoint Business Consultant

Wegens een sterke groei van de Business Unit SharePoint zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Arrix is dé SharePoint-specialist van het Noorden. Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen om met mooie SharePoint oplossingen meer rendement, productiviteit en een verbeterde samenwerking te behalen. Jij kunt, als SharePoint Consultant, deel uit maken van onze successen!

SharePoint Business Consultant
In de functie van Office 365 / SharePoint Business Consultant opereer je tussen IT en Business en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van uitdagende projecten waarbij het zwaartepunt ligt op SharePoint. Jij weet de wensen van de klant te vertalen in passende oplossingen. In een hecht en zeer enthousiast team werk je dit uit in functionele ontwerpen en advies om deze vervolgens zelf bij de klant te implementeren. Daarnaast bewaak je de functionele wensen en eisen van de klant gedurende de realisatie van een project.

Wie jij bent?

  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau, bedrijfskunde, Informatica of BI
  • Relevante werk- of stage ervaring op het snijvlak van bedrijfskunde en IT
  • Kennis van en ervaring met Office producten

Het is een pré als: 

  • Je bent doorgegroeid vanuit een technische (hands-on) functie
  • Je kennis hebt van SharePoint 2013, 2016 en Office 365
  • Je ervaring hebt om op functioneel niveau Office 365/SharePoint oplossingen te implementeren
  • Je relevante ervaring hebt op het gebied van projectmatig werken (bijvoorbeeld Prince2).

Mocht je deze ervaring nog niet hebben, maar wel affiniteit hebben met bovenstaande, ben je bovendien leergierig en ambitieus en beschik je over uitstekende adviesvaardigheden dan vragen we je ook om te reageren!

Wat hebben wij jou te bieden?

Arrix biedt een werkklimaat waarin de kracht en cultuur gericht is op elkaar sterker te maken door aanvullend op elkaar te zijn. Wil jij ons team komen versterken? Dan nodigen wij je graag uit te reageren. Je kunt jouw CV sturen naar Arrix t.a.v. Selma Canatan. Voor nadere informatie kun je ook contact met haar opnemen. Uiteraard is vertrouwelijke behandeling van jouw gegevens gewaarborgd

(0512) 760 900

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha