Arrix exclusief dealer voor SharePlus in Nederland

Mobiele ondersteuning voor SharePoint, Office365 en OneDrive for Business

SharePlus is een mobiele applicatie die zorg draagt voor een optimale werking van SharePoint op iOS- en Android apparaten. Het bewerken en delen van bestanden, lijsten afbeeldingen, documenten en e-mails is geen enkel probleem, zowel online als offline. Het is mogelijk om verbinding te maken met meerdere SharePoint portals tegelijk, zonder dat er extra servers of machtigingen nodig zijn. Of u nu SharePoint  2007, 2010, 2013 of Office365 gebruikt, SharePlus levert een veilige communicatie via HTTPS en VPN.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Wij staan u graag te woord over de oplossing om SharePoint op een mobiel apparaat te ontsluiten. Arrix is exclusief dealer voor SharePlus. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

De voordelen van Shareplus

  • Overal toegang tot bestanden
  • Optimale gebruikerservaring met gebruik van launchpads
  • Werkt zowel online als offline
  • Bestanden blijven binnen de organisatie
  • Integratie met MDM oplossingen
  • Beschikbaar voor zowel SharePoint on-premise als Cloud

Webinar SharePlus 22 juni 2017


Op donderdag 22 juni 2017 organiseerde Arrix tezamen met Infragistics een Webinar SharePlus. Bovenstaande video biedt een goed beeld van de mogelijkheden die SharePlus u kan bieden

Eenvoudig en snelle toegang tot uw eigen SharePoint inhoud, zowel online als offline

Geen verbinding? Geen probleem! Zo kan de gebruiker, in een offline omgeving, bestanden toevoegen, aanpassen, delen en/of verwijderen. Zodra de gebruiker zich in een online omgeving bevindt zullen de bestanden worden gesynchroniseerd met uw SharePoint omgeving. Kortom, met SharePlus beschikt u altijd over uw bestanden!

Volledige toegang tot elke lijst, bibliotheek en inhoudstype

SharePlus ondersteunt de meest uiteenlopende SharePoint inhoudstypen, met inbegrip van Word, PDF, ZIP, Excel en PowerPoint. Daarnaast geeft SharePlus de gebruiker toegang tot alle inhoudstypen die zelf zijn gemaakt. De applicatie ondersteunt alle typen SharePoint lijsten en bibliotheken, waarbij versie controle ook kan worden ingezet. Versie controle maakt het mogelijke om de geschiedenis van bestanden bij te houden, wijzigingen te controleren en eventueel vorige versies te herstellen.

SharePlus-custimization2

SharePlus-security

Een veilige MDM integratie

Door SharePlus te integreren met bekende MDM oplossingen, zoals Mobile Iron en Intune, is de organisatie in staat om aanvullende maatregelen toe te voegen voor een nog hogere veiligheid van de applicatie.

Nieuwe ondersteuning voor Dropbox, Google Drive en Windows File Shares!

Toegang tot al uw documenten is nu gemakkelijker dan ooit in SharePlus. In aanvulling op SharePoint en Office 365, kan de gebruiker nu ook gebruik maken van zijn of haar persoonlijk “cloud”opslag (e.d. Dropbox), lokaal opgeslagen bestanden en/of gedeelde netwerkschijven. Al uw belangrijke bestanden staan binnen handbereik in de gecentraliseerde mobiele werkruimte van SharePlus.

SharePlus_Visualization4

Meer informatie over SharePlus?