Rapportagesoftware van Sumatra: altijd beschikken over de juiste informatie

Ontdek het meest krachtige rapportage platform voor Exact en andere ERP systemen. Sumatra rapportagesoftware biedt u bedrijfsbrede informatievoorziening op het gebied van verkoop, productie, projecten, inkoop, HR en financiën. De data wordt weergegeven via interactieve dashboards die eenvoudig kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Dit maakt het mogelijk een overzichtelijk geheel te creëren waarbij alle verklarende details en zelfs documenten kunnen worden getoond binnen één scherm. Daarbij is Sumatra altijd en overal toegankelijk via browser of app.

Realtime operationele rapportages vanuit Sumatra
Standaard rapporten en Excel zijn vaak niet real-time en blijven aan de oppervlakte. Sumatra rapportagesoftware biedt u de mogelijkheid om onderliggende informatie op te vragen tot aan de factuur. Doordat de rapportages realtime inzichtelijk zijn beschikken uw medewerkers altijd over de juiste operationele informatie, hierdoor kunnen zij hun werkzaamheden sneller en beter uitvoeren.

Sumatra rapportagesoftware, de voordelen:

  • Realtime en overal beschikbaar
  • Stuurinformatie delen binnen en buiten uw organisatie
  • Compleet overzicht inclusief alle onderliggende details
  • Eenvoudig te koppelen aan Exact Globe en Exact Synergy
  • Koppeling met andere applicaties met Microsoft SQL database bijvoorbeeld SharePoint.

Geïnteresseerd?
Neem contact op!

Onze Adviseur Exact Oplossingen, Leon Bosgra, staat u graag te woord

pasfotoleon

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha