Projectenportaal in SharePoint

Samenwerken met collega’s en externe partners aan projecten waarbij documenten en taken op een eenvoudige manier met elkaar kunnen worden gedeeld.

In veel organisaties wordt gewerkt met projecten. Deze projecten bevatten veelal documenten, taken en een tijdspad. Met een projectenportaal in SharePoint kan deze informatie via een projectenwebsite worden gedeeld met de belanghebbenden. Hierdoor blijft de informatie centraal beschikbaar vanaf elke werkplek met een internetverbinding. Taken kunnen worden toegekend aan personen en de voortgang kan hiervan worden bewaakt. Tevens is het mogelijk om online samen te werken aan documenten.

Daarom een Projectenportaal in SharePoint:

Informatie en documenten staan centraal
Vanaf elke werkplek via het internet te benaderen
Taken toewijzen en bewaken
Samenwerken aan documenten
Projectensites delen met externe partijen
Aanpasbaar aan huisstijl

Snel bestanden en kennis delen?

Henri Piersma vertelt u graag over de mogelijkheden

pasfotohenri

Laat hieronder jouw gegevens achter en Henri, SharePoint adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha