Het online spamfilter: Arrix Cloud Antispam

Het overgrote deel van alle mailverkeer bestaat op dit moment uit SPAM-mail. Dit heeft voor u direct merkbare gevolgen in de vorm van ongewenste (malafide) email in uw mailbox. Daarnaast kunnen SPAM-mails ook zorgen voor virussen en andere gevaarlijke situaties in uw netwerk (bijvoorbeeld door mails van banken of andere organisaties, onbekende bijlagen te openen e.d.). Het opschonen van deze SPAM-mails kan, afhankelijk van het aantal mails, een tijdrovende zaak worden.

Het online spamfilter geeft optimale mailbeveiliging
Arrix heeft een online spamfilter die via de Cloud uw mailverkeer filtert, zowel binnenkomend als ook controle op uitgaand verkeer. Er hoeft geen software bij u op de mail server geïnstalleerd te worden, waardoor deze niet onnodig belast wordt.

De Online spamfilter voorkomt dat e-mail spam uw netwerk bereikt en verbetert de productiviteit van medewerkers, omdat het lezen en verwijderen van ongevraagde berichten vrijwel overbodig wordt. Het is simpel en effectief. Een (online) spamfilter dat echt werkt.

Met het online spamfilter hoeft u geen investering te doen in software en updates. U betaalt een vast en laag bedrag per domein, per maand en uw mail is optimaal beveiligd.

Geïnteresseerd? Neem contact op.

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):