Het online spamfilter: Arrix Cloud Antispam

Het overgrote deel van alle mailverkeer bestaat op dit moment uit SPAM-mail. Dit heeft voor u direct merkbare gevolgen in de vorm van ongewenste (malafide) email in uw mailbox. Daarnaast kunnen SPAM-mails ook zorgen voor virussen en andere gevaarlijke situaties in uw netwerk (bijvoorbeeld door mails van banken of andere organisaties, onbekende bijlagen te openen e.d.). Het opschonen van deze SPAM-mails kan, afhankelijk van het aantal mails, een tijdrovende zaak worden.

Het online spamfilter geeft optimale mailbeveiliging
Arrix heeft een online spamfilter die via de Cloud uw mailverkeer filtert, zowel binnenkomend als ook controle op uitgaand verkeer. Er hoeft geen software bij u op de mail server geïnstalleerd te worden, waardoor deze niet onnodig belast wordt.

De Online spamfilter voorkomt dat e-mail spam uw netwerk bereikt en verbetert de productiviteit van medewerkers, omdat het lezen en verwijderen van ongevraagde berichten vrijwel overbodig wordt. Het is simpel en effectief. Een (online) spamfilter dat echt werkt.

Met het online spamfilter hoeft u geen investering te doen in software en updates. U betaalt een vast en laag bedrag per domein, per maand en uw mail is optimaal beveiligd.

Een spamfilter zonder investering in software en updates?

Weten hoe? Alex Bakker vertelt u graag over de mogelijkheden

pasfotoalex

Laat hieronder jouw gegevens achter en Alex, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha