Office 365: Flexibeler werken, altijd en overal!

Met Microsoft Office 365 heeft u de mogelijkheid volledig online te werken. Thuis of onderweg, op de pc of smartphone: uw e-mail, agenda en belangrijke documenten zijn altijd dichtbij.

Met Office 365 beschikt u online over programma’s als Word, Excel en PowerPoint, maar ook over samenwerkingstools als SharePoint en Skype For Business. U betaalt eens per maand een vaste abonnementsprijs, waarbij u verzekerd bent van de laatste softwareversies. De abonnementsvorm is flexibel in functionaliteit en schaalbaar. Uw bedrijfscontinuïteit is verzekerd en uw kosten voor systeembeheer kunnen omlaag.

Begeleiding en overstap naar Office 365
Overstappen op Office 365 vraagt de nodige expertise. Daarom bieden wij u de allerbeste begeleiding. U wilt er namelijk zeker van zijn dat dit zorgvuldig gebeurt en dat al uw applicaties worden geïntegreerd.

Arrix heeft, als partner van Microsoft, ruime ervaring met de implementatie van Office 365. Hierdoor kunnen wij u helpen met de migratie van uw email naar Exchange Online, installatie en begeleiding van Skype For Business, de inrichting van SharePoint Online en alle andere apps binnen Office 365. Wij werken met ervaren en gecertificeerde mensen die u begeleiden in het traject en uw ICT-omgeving optimaal beheren.

Voordelen Office 365

  • Altijd de nieuwste software;
  • Altijd en overal werken;
  • Productiviteitsverbetering door online samenwerking

Flexibeler werken begint hier

Onze Office 365 specialist, Willemke Schurer, zet samen met u de eerste stap

th-6864753258-780x870

Jan Meinsma,
Netwerk Consultant

jandichtbij1

“De (i)Communicatie(t) verandert continu. In 2006 was MSN niet weg te denken voor veel mensen. Nu heeft Skype voor Bedrijven deze rol gekregen in de zakelijke wereld. Skype voor Bedrijven vergroot de communicatiemogelijkheden enorm.”

Lees meer→

Kom meer te weten over Office 365!

Ontdek het via onderstaande video

Dit zeggen onze klanten:

denieuweveste

“Arrix gaf ons met hun heldere visie direct vertrouwen!”

 

Lees meer >>

comfort

“Er is een solide en betrouwbare basis gelegd, waarop we de komende jaren weer  volledig kunnen vertrouwen”

Lees meer >>

Laat hieronder jouw gegevens achter en Willemke, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha