Al jaren vertrouwen!

M.S. de Vries heeft al jaren vertrouwen in Arrix. Vertrouwen in haar oplossingen en haar medewerkers. Onlangs bewees zich dat maar weer met het mooie project wat we bij M.S. de Vries mochten uitvoeren.

Lees meer

Deponeren met SBR

Als ondernemer wordt u door diverse partijen regelmatig gevraagd om gegevens uit uw financiële administratie aan te leveren. De nieuwe norm om dit te doen is via Standaard Bedrijfsrapportages (SBR). Met SBR kunt u financiële rapportages eenvoudig vanuit één administratie aanbieden en veilig digitaal verzenden. Ook voor het deponeren van uw jaarrekening geldt de verplichting om dit aan te leveren via SBR. Wat houdt dit voor u in?

Lees meer

Innovatie met behulp van ICT

Van der Weerd biedt innovatieve en duurzame oplossingen. Als jarenlange automatiseringspartner van Van der Weerd weet Arrix wat er nodig is om deze innovatie te ondersteunen en het proces te professionaliseren. Onlangs is er weer een project opgeleverd.

Lees meer

Migratie Elzinga BV Jirnsum

Vrijdag 31 maart vond er een projectoplevering plaats bij Elzinga BV in Jirnsum. Het project, waarbij de inrichting van de virtuele server infrastructuur is geoptimaliseerd heeft er voor gezorgd dat Elzinga weer klaar is voor de toekomst.

Lees meer

Meldplicht datalekken

De Eerste kamer heeft op 26 mei 2015 een wetswijziging aangenomen en deze zal op 1 januari 2016 in werking treden: Wet Meldplicht Datalekken, een uitbreiding op de wet bescherming persoonsgegevens. Geen reden tot paniek, maar wel zaak om vóór het einde van het jaar de risico’s eens goed onder de loep te nemen.

Lees meer

Defecte Switch

De switch is een belangrijk apparaat in uw netwerk. Het verzorgt de communicatie tussen de werkplekken, printers, servers en het internet. Een defecte siwtch kan ervoor zorgen dat u geen gebruik meer kunt maken van uw netwerk en is dus een belangrijk onderdeel van uw infrastructuur. Een snelle vervanging is daarom noodzakelijk.

Lees meer

SharePlus Software

Donderdag 12 maart 2015 heeft Arrix een overeenkomst getekend met het Amerikaanse bedrijf Infragistics. Hierbij is het exclusieve dealerschap voor Nederland verkregen voor het leveren en installeren van het product SharePlus!

Lees meer

MDM beveiliging van uw devices

De scheidslijn tussen privé gebruik en het zakelijk gebruik is dan ook vast lastig aan te brengen. Wie betaalt het zakelijke en privé internet gebruik? Wat als iemand zijn toestel kwijt raakt? Liggen dan uw bedrijfsgegevens op straat? Belangrijk is om in beeld te hebben hoe u als organisatie omgaat met de veiligheid en het indirect openstellen van uw bedrijfsnetwerk via smartphones en tablets, die uw medewerkers gebruiken. Lees in dit bericht meer over Mobile Device Management!

Lees meer

Speedbooks

Speedbooks is leverancier van gebruiksvriendelijke en snelle rapportagesoftware voor financiële overzichten vanuit diverse boekhoudpakketten, waaronder Exact Software. Arrix gaat samenwerken met Speedbooks!

Lees meer

Torrentlocker

Cybercriminelen gebruiken vervalste e-mails, die van pakketvervoerders afkomstig lijken te zijn, waaronder DHL en PostNL. In deze mails wordt zogenaamde ransomware verstopt in vervalste track en tracebestanden van deze vervoerders. Trap er niet in!

Lees meer

DDOS aanvallen voorkomen

Bij een DDOS aanval vraagt een groot aantal computers een website of internetdienst op. De server waarop deze draait raakt overbelast en de website of internetdienst is niet meer benaderbaar voor normale internetgebruikers.

Lees meer

Managed Firewall

De Arrix Managed Firewall service is een compleet beheerde Firewall dienst voor het beschermen van uw netwerk bij het aansluiten op Internet of bij de aansluiting op andere onveilige omgevingen.

Lees meer

Draadloos netwerk verbeteren

Het gebruik van een draadloos netwerk is vaak niet zonder gevaren en dient professioneel en optimaal ingericht te worden, zodat dit geen onnodige problemen met zich meebrengt en goed en betrouwbaar blijft functioneren. Onze helpdesk constateert regelmatig performance- en snelheidsproblemen met draadloze netwerken bij klanten. Lees meer over mogelijke problemen en oplossingen!

Lees meer

WordPress

Met een wereldwijd marktaandeel van 23,1% is WordPress wereldwijd het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) voor websites. WordPress heeft hiermee zijn waarde in de praktijk wel bewezen. Ook Arrix zet WordPress steeds vaker in als basis waarop websites voor haar klanten gebouwd worden.

Lees meer

Veilig wachtwoord

Een onveilig wachtwoord kan vervelende gevolgen hebben. Deze is immers eenvoudiger te raden door bijvoorbeeld een hacker die vervolgens zijn voordeel doet met je wachtwoord. Kies daarom altijd voor een sterk en veilig wachtwoord. Zorg dat niemand dit komt te weten, schrijf ze ook niet op!

Lees meer

Keepass

Het is erg lastig om wachtwoorden te onthouden. En iedere computer- en internetgebruiker heeft regelmatig wachtwoorden nodig. Heeft u meer dan een vijftal wachtwoorden? Dan blijkt dat u al snel compromissen gaat sluiten. De oplossing? Een Keepass!

Lees meer

Hoe is uw systeembeheer tijdens de vakantie geregeld?

Bedrijven en organisaties zijn in sterke mate afhankelijk van hun ICT. Wanneer de beschikbaarheid van ICT wegvalt leidt dat vaak tot verstoring van belangrijke bedrijfsprocessen. Wat productie- of omzetverlies tot gevolg kan hebben. Tijdens de vakantieperiode wilt u dat uw ICT-omgeving optimaal blijft functioneren. Ook als u zelf op vakantie bent.

Lees meer

SharePoint App store

Het onderzoeksbureau Gartner verwacht dat rondom 2017 een kwart van alle organisaties een eigen App store heeft met App’s die zijn goedgekeurd voor het personeel. (bron: Automatiseringsgids). SharePoint kan u hier uitstekend mee van dienst zijn!

Lees meer

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha