Junior .Net programmeur

Wegens een sterke groei van de Business Unit Office 365 zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Arrix is dé IT specialist van het Noorden. Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen om met mooie Office 365t oplossingen meer rendement, productiviteit en een verbeterde samenwerking te behalen. Jij kunt, als junior .Net Programmeur, deel uit maken van onze successen!

Junior .Net Programmeur
Voor het ontwikkelen van SharePoint/ Office 365 maatwerk en webbased oplossingen voor onze opdrachtgevers zoeken wij een ambitieuze ontwikkelaar. Hierbij heb je niet alleen kennis van de SharePoint functionaliteiten maar ook van het Microsoft .NET ontwikkelplatform en de onderliggende techniek, omdat voor onze oplossingen vaak kennis binnen beide vakgebieden benodigd is. Bovendien heb je verstand van of affiniteit met programmeertalen (C# ASP.Net), scripts (HTML/CSS en Javascript) en databases (MSSQL).

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. Hierbij werk je zowel zelfstandig als in teamverband en toetst voortdurend de oplossing aan de klantvraag.

De werkzaamheden betreffen verder:

  • Inventariseren van wensen en het schrijven van een technisch ontwerp;
  • Bedenken en realiseren van technische oplossingen;
  • Door ontwikkelen van klantoplossingen en standaard producten;
  • Oplossen van technische vragen, bugs en issues.

Jij bent iemand die:

  • Net is afgestudeerd;
  • Beschikt over een afgeronde HBO- of WO- opleiding op het gebied van informatica of soortgelijk;
  • Passie heeft voor zijn vak;
  • Een teamspeler is;
  • Resultaatgericht werkt;

Sollicitatie

Arrix biedt een werkklimaat waarin de kracht en cultuur gericht is op elkaar sterker te maken door aanvullend op elkaar te zijn. Wil jij ons team komen versterken? Dan nodigen wij je graag uit te reageren. Je kunt jouw CV sturen naar Arrix t.a.v. Selma Canatan. Voor nadere informatie kun je ook contact met haar opnemen. Uiteraard is vertrouwelijke behandeling van jouw gegevens gewaarborgd.

(0512) 760 900

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha