Mobile Device Management: uw bedrijfsnetwerk optimaal beveiligd!

Tegenwoordig heeft iedereen binnen uw organisatie beschikking over een smartphone, ofwel privé aangeschaft, dan wel door uw organisatie ter beschikking gesteld. Belangrijk is om in beeld te hebben hoe u als organisatie omgaat met de veiligheid en het indirect openstellen van uw bedrijfsnetwerk via smartphones en tablets, die uw medewerkers gebruiken. Als ervaren automatiseerder zien wij vaak dat het bedrijfsnetwerk optimaal is beveiligd, maar de beveiliging van mobile devices geen topprioriteit heeft.

Met Mobile Device Management is het mogelijk om deze zaken op een goede manier te regelen. U kunt alle mobile devices opnemen in de beheeromgeving van uw bedrijfsnetwerk en optimaal beveiligen. Met Mobile Device Management kunnen alle mobiele apparaten op een veilige en gebruiksvriendelijke manier geconfigureerd worden.  Of het nu gaat om privé smartphones waar de medewerker ook mee wil mailen of dat het smartphones of tablets zijn die u beschikbaar wilt stellen aan uw personeel puur voor zakelijk gebruik. Door ze toe te voegen aan uw MDM beheer zijn de toestellen veilig en loopt u geen risico’s meer. Uw ICT afdeling kan de smartphones en tablets met hetzelfde gemak beheren als ze nu al doen met uw kantoor PC’s. En met hetzelfde gemak kan een medewerker uw bedrijfsemail en applicaties gebruiken op een tablet of smartphone.

Meer weten? Neem contact op

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Mobile Device Management. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Wat is Mobile Device Management?

In onderstaande video wordt het eenvoudig uitgelegd.

Mobile Device Management van Mobile Iron

Arrix BV heeft al vele klanten geholpen met de implementatie van de Mobile Device Management oplossing van MobileIron. Mede doordat deze oplossing de diverse mobiele platforms (Android, Apple, Windows) ondersteunt en allerlei mogelijkheden biedt voor het beheren van Apps, Wifi, VPN, en nog veel meer!

Indien u graag meer wilt weten van deze oplossing en belangstelling heeft voor een technische demo, aangevuld  met de vele mogelijkheden, dan kunt u bovenstaand contact formulier invullen of telefonisch contact opnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken.