Microsoft Toppartner

De samenwerking met Microsoft is al vanaf de start van Arrix. Microsoft ICT is de basis voor uw ICT infrastructuur. Arrix is specialist op het gebied van Microsoft ICT. Al  onze netwerkconsultants zijn hoog opgeleid (MCSE) en als bedrijf hebben wij de kwalificatie van Microsoft Silver Midmarket Solution Provider.

Dat betekent voor u dat wij kennis van zaken combineren met nuchtere noordelijke adviezen. Om de juiste koers te adviseren voor uw ICT Infrastructuur voegen wij zo snel mogelijk een ICT specialist toe in het verkoopproces. De oplossing moet aansluiten bij uw eigen wensen en bovenal moet het werken!

Toppartner Microsoft
Door de nauwe samenwerking met Microsoft is Arrix binnen Microsoft Nederland één van de 20 Toppartners binnen het MKB / MKB+ op het gebied van Office 365 en SharePoint.  Door nauw contact tussen onze consultants (wij hebben al 3 MCSA Office binnen onze gelederen!) en een specialistenteam bij Microsoft heeft Arrix de afgelopen 2 jaren in Noord Nederland fantastische projecten opgeleverd op het gebied van Office 365 migraties in combinatie met mooie SharePoint Oplossingen.

Meer weten?
Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Arrix biedt ondersteuning op Office 365

Zoals u van een toppartner mag verwachten biedt Arrix Office 365 support. Deze dienst is een aanvulling voor organisaties waar Office 365 de basis is voor hun ICT infrastructuur. Hiermee geven wij onze klanten een vast aanspreekpunt voor hun vragen inzake Office 365. Bovendien biedt het u de volgende voordelen:

  • Wij zijn op de hoogte van uw situatie en kunnen daardoor gemakkelijk op uw vraag inspelen
  • Wij zijn bekend met uw “maatwerk” binnen Office 365 en kunnen hierdoor een gedegen oplossing geven
  • Wij zijn op de hoogte van de vragen die er spelen binnen uw bedrijf en hebben hier een historie van opgebouwd
  • Wij kennen de wegen binnen Microsoft, waardoor uw vraag snel en efficiënt kan worden beantwoord
  • Uw vraag wordt geregistreerd, waardoor de oplossing wordt bewaakt

De ondersteuning wordt telefonisch of per email verleend. Er kan gebruik worden gemaakt van geavanceerde software om op afstand mee te kijken op uw beeldscherm. Deze dienst wordt maandelijks verrekend per aantal gebruikers van Microsoft Office 365.

Bereikbaarheid Servicedesk

(0512) 760 911

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha