Kwaliteitsmanagement in SharePoint

Het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) in SharePoint ondersteunt uw procesmanagement. U beheert eenvoudig werkprocessen, instructies, incidenten en risico’s.

Kwaliteitsmanagement optimaliseert bedrijfsprocessen en minimaliseert uw risico’s. Met versiebeheer, het gebruik van een interne Wikipedia en een krachtige zoekfunctie is SharePoint het platform om uw kwaliteitsmanagementsysteem in te richten.

Voordelen van KMS in SharePoint

  • Microsoft Office integratie
  • Onderdeel van Office 365
  • Centraal beheer
  • Versiebeheer
  • Gebruiksvriendelijk

Processen en normeringen
Het kwaliteitshandboek kan geheel conform de ISO 9001/2015 norm in uw organisatie worden geïmplementeerd, met als doel de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen te waarborgen en continue te verbeteren. Meerdere normeringen kunnen in dit systeem geïntegreerd, beheerd en bewaakt worden. Zo kunnen ISO 9001, ISO 14001 en ISO 270001 in één systeem aanvullend op elkaar beheerd worden.

Kwaliteit is een keuze

Henri Piersma helpt u om knopen door te hakken en resultaat te bereiken.

pasfotohenri

“Dankzij SharePoint is het mogelijk voor iedere organisatie om alle processen en documentatie rondom kwaliteitsmanagement vast te leggen in één kwaliteitsmanagementsysteem.”

Lees meer →

Zo werkt kwaliteitsmanagement in Sharepoint

De voordelen van één kwaliteitsmanagementsysteem

Dit zeggen onze klanten:

sogk

 

“Met 500 medewerkers en vrijwilligers is vertrouwen in je ICT oplossingen van belang”

Lees meer >>

Kwaliteitsmanagement

“De heldere visie van Arrix gaf ons direct vertrouwen”

 

Lees meer >>

kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement in een app

Maak het kwaliteitsmanagementsysteem toegankelijk voor iedereen binnen uw bedrijf. Ook voor die medewerker zonder vaste werkplek. De gebruikersvriendelijke kwaliteitsmanagement app maakt dit mogelijk.’

Ontdek de mogelijkheden

Laat hieronder jouw gegevens achter en Henri, SharePoint adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha