Met de kwaliteitsmanagement app altijd toegang tot uw KMS

Als aanvulling op het kwaliteitsmanagementsysteem in SharePoint online hebben we een platform onafhankelijke webapp ontwikkeld. Medewerkers zonder een vaste werkplek krijgen zo ook toegang tot uw kwaliteitsmanagementsysteem. Niet alleen om procedures en formulieren te raadplegen, maar ook om incidenten te melden. Incidenten kunnen gemeld worden met foto en locatie. De app is rechtstreeks gekoppeld aan uw kwaliteitsmanagementsysteem, zo heeft u direct inzicht in alle incidenten. Door centraal beheer voorziet u al uw medewerkers van de laatste instructies en procedures, iedereen kijkt naar de meest recente versie van de informatie.

De webapp wordt door een SSL certificaat gekoppeld aan uw beveiligde SharePoint omgeving, zo blijft uw informatie beveiligd en versleuteld.

De voordelen van de Kwaliteitsmanagement app

  • Gebruiksvriendelijk voor medewerkers zonder vaste werkplek
  • Laat alleen zien wat de medewerker nodig heeft
  • Aan te passen aan uw huisstijl
  • Veiligheidsincidenten melden met foto en locatie
  • Platformonafhankelijk, dus geen hardware eisen
  • Altijd de meest recente informatie op zak

Kwaliteit is een keuze

Henri Piersma helpt u om knopen door te hakken en resultaat te bereiken.

pasfotohenri

Ontdek de kwaliteitsmanagement app

kwaliteitsmanagement app

kwaliteitsmanagement app

kwaliteitsmanagement app

kwaliteitsmanagement app

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha