Arrix zorgt voor structuur en voorkomt stilstand

A.P. van den Berg is een veelzijdig technisch bedrijf met ruim 50 werktuigbouwkundigen, elektronici, informatici en hooggekwalificeerde productiemedewerkers. Samen staan zij garant voor het beste op het gebied van sondeerapparatuur, engineering, machinebouw, hydraulische systemen, elektronische besturingen, warmtepompen en bodemonderzoeksystemen. Wereldwijd wordt geo- en milieutechnisch bodemonderzoek toegepast. Wat de invalshoek ook is, de sondeertechniek van A.P. van den Berg is ter plaatse. Wereldwijd en in vele verschijningsvormen. Multi-inzetbare sondeerapparatuur, state-of-the-art meetapparatuur, bemonsterings- en boorapparatuur, ze hebben één factor gemeen: ze zijn bedacht en gebouw in Heerenveen. Gezond verstand, specialistische praktijkervaring en inventiviteit liggen er aan ten grondslag.

Wim Hassing, Director Marketing en Sales, A.P. van den Berg
In het verleden was de rol van automatisering bij A.P. van den Berg sterk onderbelicht. Structuur ontbrak en iedereen deed zijn ding op z’n eigen manier. Met de komst van Arrix is dat veranderd. Nu hebben wij een duidelijke structuur en duidelijkheid over het gebruik van ICT. Arrix verzorgt het volledige ICT beheer op locatie als op afstand. Dat is een rustgevend idee. Recentelijk was ik op zakenbezoek in China en kon op onverklaarbare wijze geen gegevens ophalen. Maar die gegevens had ik beslist nodig! Arrix nam vlot mijn pc over en loste het adequaat op!

De impact van ICT voor onze internationale contracten is groot. Als de automatisering niet beschikbaar is, ligt onze business stil. Wij kunnen dan niet mailen, internetten en documenten digitaal versturen en ontvangen. Arrix voorkomt stilstand, zowel in de ondersteuning als in het meedenken over de inzet van automatisering. Datzelfde belang hebben klanten in onze Offshore tak. Het stil liggen van een schip kost gauw tussen de 50.000 en 100.000 dollar als wij ze niet tijdig kunnen helpen.

a-p-berg

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha