Met 500 medewerkers en vrijwilligers is vertrouwen in je ICT oplossingen van belang

Het idee om het rijke maar bedreigde bezit van historische kerkgebouwen in de provincie Groningen in stand te houden, ontstond in 1969. Toen werd de basis gelegd voor de Stichting Oude Groninger Kerken. Niet alleen het behoud van dit monumentale erfgoed, maar ook het wekken van belangstelling voor de rijke geschiedenis van de provincie Groningen en het Groninger landschap waarin de oude kerken als beeldbepalende elementen zo karakteristiek zijn opgenomen, staan sindsdien voor de stichting centraal. De Stichting Oude Groninger Kerken heeft zich de afgelopen jaren in regionaal en nationaal verband ontwikkeld tot een succesvolle en toonaangevende, eigentijdse organisatie op het gebied van restauratie en hergebruik van religieus erfgoed.

Marius Breukink, IT-beheerder Stichting Oude Groninger Kerken:
“Arrix is voor Stichting Oude Groninger Kerken een belangrijke partner die inmiddels de gehele ICT-infrastructuur, ICT Security, Exact Business Software en SharePoint oplossingen samen met ons heeft geïmplementeerd. Met ruim 500 medewerkers en vrijwilligers binnen onze organisatie is het ICT-platform van cruciaal belang om meer efficiency, productiviteit en rendement te behalen. Met Arrix als betrouwbare partner zijn wij hier uitstekend in geslaagd. Dat blijkt ook uit de laatste vooruitstrevende oplossingen die Arrix bij ons heeft gerealiseerd: een vergaderapplicatie en een intranet voor vrijwilligers gebaseerd op SharePoint. In deze samenwerking vult Arrix ons precies aan, daar waar onze kennis en capaciteit ophoudt.

Download het referentverhaal

stichting oude groninger kerken

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha