Op koers met Arrix Automatisering

Scheepswerf Talsma is een gerenommeerde onderneming met drie vestigingen in het noorden van het land: Franeker, Heeg en Groningen. Iedere vestiging heeft zijn eigen specialisatie. Het bouwen van klassieke zeilvaartuiten, moderne motorjachten en geavanceerde bedrijfsvaartuigen gebeurt in Franeker en Heeg. In Groningen richt het bedrijf zich naast reparatie met name op het dokken, schoonspuiten en coaten van woonarken en woonschepen.

Sjuk Veenstra, Financieel Manager Scheepswerf Talsma
We hebben het druk, de vaart zit er goed in. Meer dan 100 medewerkers zijn volop bezig met verschillende projecten. Daarbij hanteren we een strakke plkanning. We hebben continu met deadlines te maken. We zijn vaak de eerste schakel in het proces van de nieuwbouw van onze schepen voor onze opdrachtgevers. De planning is strak want voor de volgende fase staan andere partijen al weer te wachten op onze oplevering. Het is hectisch, maar we zijn er blij mee. Zeker in deze tijd.

De drukke werkzaamheden vloeien voort uit vertrouwen. Natuurlijk is de prijs niet onbelangrijk, maar betrouwbaarheid, kwaliteit en tijdig opleveren is cruciaal. Onze opdrachtgevers eisen dat wij onze afspraken nakomen. Doen wat je belooft, daar gaat het in onze branche om.

Dat zien wij ook terug bij Arrix. Kort, duidelijk, zakelijk, niet teveel poeha, maar aanpakken. Toen wij een nieuw financieel systeem en projectenadministratie selecteerden, kwamen we op Exact Software uit. Aan hen stelden wij de vraag wie ons het beste kon begeleiden. Zij bevolen ons Arrix aan. Een goed advies. Ik ben zeer tevreden over de inzet en betrokkenheid. De lijntjes naar de deskundigen zijn kort. Arrix weet exact wat er speelt en zorgt voor een perfecte ondersteuning.

scheepswerf talsma

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha