Nijhuis Bouw wil voorop lopen met het digitaliseren van werkstromen en processen!

Gijs van Beek, Systeembeheerder, Nijhuis Bouw
SharePlus in combinatie met SharePoint slaat een brug tussen kantoor en het werkveld op locatie. Nijhuis Bouw wil voorop lopen met het digitaliseren van werkstromen en processen! De software van SharePlus biedt ons de mogelijkheid om informatie vanuit SharePoint te ontsluiten naar het werkveld op locatie en visa versa. Onze uitvoerders zijn in staat om op locatie lijsten in te vullen bij nieuwbouw en/of renovatie projecten, zowel online als offline. Er is door Arrix een op maat gemaakte interface gebouwd, waardoor enkel informatie getoond wordt die de medewerker op dat moment nodig heeft, wat erg prettig werkt voor de eindgebruiker.

Zie onderstaande screenshots voor een look & feel van deze oplossing:

nijhuis bouw

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha