Lancering nieuwe logo en 13 nieuwe websites Stichting Nije Gaast in samenwerking met Arrix

Rika Tulner, Voorzitter college van bestuur Stichting Nije Gaast

Als overkoepelende organisatie 12 scholen hadden wij behoefte aan een nieuwe website, waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop stond, voor zowel de bezoeker als de beheerder. Daarnaast was het belangrijk dat de website van de overkoepelende organisatie Nije Gaast dezelfde look en feel had als die van de scholen. De website(s) moet(en) de identiteit uitstralen die Stichting de Nije Gaast beoogt.

Hiervoor hebben wij ook Arrix uitgenodigd. Het bleek meteen dat ze in hun eerste presentatie gestructureerd te werk gingen. Dit sprak de leden van de werkgroep ICT erg aan. Dit kwam later ook in hun werkwijze naar voren. Daarbij waren ze in het gehele project heel klantgericht. Ze dachten echt mee en luisterden naar de wensen die wij hadden. De keuzes werden altijd door onze organisatie gemaakt en als wij daarom vroegen gaf Arrix feedback . We hoefden hier nooit lang op te wachten, Arrix was altijd snel beschikbaar voor afstemming en overleg.

Wat ons ook enorm aansprak is dat er veel transparantie was in de gemaakte uren ten opzichte van datgene wat was afgesproken. Arrix is binnen de mogelijkheden van het budget gebleven en heeft wel datgene gerealiseerd waar wij om vroegen. Wij zijn met recht trots op onze nieuwe website(s) , waar we ook ons nieuwe logo hebben gepresenteerd. Het logo bestaat uit 2 mensfiguren en straalt activiteit, beweging, vrolijkheid en kleurrijkheid uit. Dit is ook wat wij met Arrix hebben gerealiseerd: een prettige samenwerking, waarbij we actief hebben gekeken en steeds vanuit een gezamenlijke beweging zochten naar de beste oplossing voor ons.

Bovenstaand project heeft erin geresulteerd dat wij onze samenwerking met Arrix voortzetten. De komende maanden zal Arrix een intranet ontwikkelen achter de website van Nije Gaast. Het intranet dient om de interne communicatie en opslag binnen het bestuur te vereenvoudigen. Wij hebben alle vertrouwen dat ook dit project met succes en naar volle tevredenheid zal worden afgerond!

nijegaast

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha