Culinair hoogstandje in automatisering bij Krikke

Culinaire groothandel Krikke is een totaalleverancier van food en non-food artikelen voor horeca en instellingen. Het bedrijf, gevestigd in Grou, onderscheidt zich in culinaire specialiteiten, kwaliteit, service en beschikt over een eigen ambachtelijke horecaslagerij: Het Vleesatelier. Het leveren van vers vlees (buitenlandse) vleeswaren, zuivel, brood, tapas, maaltijdcomponenten, delicatessen en streekproducten zijn de handelskenmerken.

Ivo Krikke, Directeur Krikke:
Als culinaire groothandel leveren wij 6 dagen per week vers aan onze klanten, met als belangrijke service voor 12 uur ’s avonds besteld is voor 12 uur ’s middags geleverd. Om deze service te kunnen waarborgen, is een goed en vertrouwd automatiseringssysteem cruciaal. In Arrix hebben wij een betrouwbare partner gevonden die onze business goed begrijpt en als automatiseerder de ondersteuning biedt die wij nodig hebben.

Een paar jaar geleden is onze netwerkserver door Arrix vervangen en is ons automatiseringssysteem zo opgezet dat wij aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen! Op elke locatie beschikt Krikke nu “automatisch” over alle informatie om goed, klantgericht, te kunnen werken. Om geen gedoe met de back-up tapes te hebben, worden onze bestanden nu via internet bewaard. Veilig op een andere locatie. Een voorwaarde voor de continuïteit van ons familiebedrijf.

Ik ben zeer content met Arrix. Mijn visie over klantgerichtheid en goed relatiebeheer vind ik daar terug. Aandacht voor de klant, net even een stapje extra lopen en mij op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen geven Arrix een meerwaarde. Het is een onderneming waar ik als klant veel profijt van heb. Een culinair hoogstandje op automatiseringsgebied.

krikke

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha