Wat Arrix vooraf heeft beloofd, zijn ze ook nagekomen

IMpact maakt werk mogelijk. Het is dé organisatie die maatschappelijk invulling geeft aan alles wat te maken heeft met werk in de regio Kampen en Dronten. IMpact heeft de kracht mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of werkgever de gewenste arbeidsvaardigheden te leren én aan het werk te helpen.

Rob Rikmanspoel, Algemeen Directeur IMpact:
“Het werkveld binnen de sociale werkvoorziening is o.a. door wijzigende regelgeving aan grote veranderingen onderhevig. Dankzij Arrix hebben we onze processen en stuurinformatie op orde en zijn we ‘in control’. De consultants van Arrix zijn echte specialisten die uitstekend samenwerken en hun kennis van financiële en productie en logistieke processen koppelen aan een nuchtere en betrokken mentaliteit. Dat geeft vertrouwen!

Download het referentverhaal

impact

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha