Arrix zorgt voor ons netwerk, wij voor onze patiënten

Fysiotherapie Buitenpost is een moderne groepspraktijk van 7 fysiotherapeuten en een assistente in het medisch centrum van Buitenpost, sinds 1981 en later ook in bewegingscentrum Switte. Er is een nauw samenwerkingsverband met de verwijzende huisartsen. Behalve de algemene fysiotherapie biedt men de volgende specialismen: Manuele therapie, Oedeemtherapie, Psychosomatische fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Oncologische revalidatie, Medische fitness en beweegprogramma’s.

Eeltsje T. Talstra, Fysiotherapie Buitenpost
Wij hebben sneller een patiënt fit, dan een netwerk. Ieder z’n specialisme, dat ‘netwerk gedoe’ laten we graag aan Arrix over. Wij richten ons het liefst op fysiotherapie. Daar zijn wij goed in.

Ons netwerk was instabiel. Arrix adviseerde een Cloud-oplossing. Geen eigen server meer, maar volledig uitbesteden. Geen forse investeringen en geen risico’s. Arrix zorgt er nu voor dat ons netwerk draait en onderhouden wordt. Bovendien werken we veilig; met een professionele Firewall. Ik moest gelijk aan het werk van mijn vader denken. Die hielp boeren met bouwoplossingen en plaatste vaak een ‘brandmuur’ om bij brand de woning te scheiden van de boerderij. Je moet er niet aan denken dat je alles kwijt bent of dat je gegevens op straat komen te liggen…..

fysiotherapie buitenpost

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha