Implementatie van Exact heeft ons veel voordeel opgeleverd

Alescon is een werk/leerbedrijf dat mensen helpt de weg naar de arbeidsmarkt te (her)vinden. Dat doet Alescon in het kader van de wet Sociale Werkvoorziening, voor 6 Drentse gemeenten. Alescon zorgt voor scholing en een (tijdelijke) werkplek.

Peter van der Wal, Directeur Finance & Control, Alescon Werk/leerbedrijven:
Arrix is een betrouwbare, degelijke leverancier met professionele medewerkers. Een partner die ons begrijpt en direct duidelijk maakt wat je aan elkaar hebt. Een Exact-adviseur met verstand van zaken. De jarenlange ervaring van Arrix geeft al snel het gevoel van: het komt goed. Het sparren over strategie en invulling van de Exact Software is niet alleen een kwestie van gevoel, maar zeker ook van inhoudelijke invulling. Hierdoor is voortdurend een klik aanwezig. Er is duidelijk sprake van wederzijdse synergie.

Wij hebben destijds voor Arrix gekozen omdat we zelf de controle willen hebben over het software systeem. Nu hebben wij een Exact Software systeem in gebruik en volop grip. Bovendien levert de implementatie heel veel voordeel op. Het bespaart ons maar liefst 25% manuren werk op de administratie en het scheelt jaarlijks zo’n 150.000 euro doordat we o.a. geen uitval hebben en de inkoop efficiënter geregeld is. Ik durf Arrix met een gerust hart aan te bevelen. Arrix is zijn geld waard.

Download het referentverhaal

alescon

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha