Cool Presentation en Arrix: Simple Click

Vanuit een passie voor optimaal presenteren, heeft Cool Presentation meer dan 500 presentatietechnieken voor haar trouwe klanten ontwikkeld. Waaronder de 3 universeel inzetbare schappresentatie systemen onder de merknaam Simple Click. In Nederland is Cool Presentation de grootste speler in de supermarkten en formules (food en non-food). Daarnaast is het bedrijf actief in meer dan 15 landen in de rest van de wereld. Innoveren, meedenken samenwerken zijn kenmerkend voor het succes van Cool Presentation.

Johannes Nijdam, Directeur, Cool Presentation
Ons universeel schappresentatiesysteem “Simple Click” is uniek in Nederland. Alle supermarkten kennen Cool Presentation. Ons bedrijf is marktleider en volop bezig om die status ook in meerdere Europese landen te verkrijgen. Dat moet lukken. We zijn al actief in 15 andere landen. Met onze relatief kleine organisatie kunnen we de concurrentie met grote multinationals prima aan. Onze flexibiliteit en klantgerichte benadering is uitzonderlijk, bovendien leveren we zeer snel. Ook onze nuchtere mentaliteit ‘afspraak is afspraak’ spreekt de klanten enorm aan.

Sinds 2008 werken wij met Arrix en Exact Software. Begin dit jaar zijn we gestart met het warehouse management systeem. Dat werkt gewoon super! Alle inkomende goederen worden nu gescand en direct verwerkt in ons voorraadsysteem. We werken daardoor efficiënter, we houden onze voorraad optimaal en de informatie is veel sneller beschikbaar. De volgende stap wordt het scannen en administratief verwerken van uitgaande goederen. Ook dat zal de efficiency en de beheersing van de kosten zeker ten goede komen. Mijn complimenten aan de consultants van Arrix. Zij laten dezelfde instelling zien als wij die van onze medewerkers verwachten. Meedenken, inspireren en samenwerken. Er is ‘simple’ een click. We zijn blij met Arrix en bevelen het bedrijf graag aan.

Download het referentverhaal

cool presentation

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha