"Ook bij het nieuwe intranet is het menselijk contact cruciaal!"

Pastiel en Empatec zijn twee merken in één bedrijf. Een bedrijf dat in “Us Fryske Mienskip” inkomen, groei, identiteit en zelfstandigheid realiseert voor iedereen met een beperking. Dat wil Pastiel/Empatec steeds professioneler doen en daar hoort ook een verdergaande digitalisering bij. Eén van de gewenste oplossingen was een intranet waarmee effectieve en efficiënte communicatie en kennisdeling gefaciliteerd kan worden.

Als uitgangspunt van het intranet is het door communicatiebureau Sprog verstrekte ontwerp als basis genomen. Dit is vertaald naar een technisch werkende oplossing in SharePoint Foundation. Niet alleen de samenwerking met het projectteam van Pastiel/Empatec, maar ook het heldere design van Sprog heeft geresulteerd in een modern ogend en intuïtief intranet.

Alwin Toornstra, Manager Markt en Klant:
“Arrix is voor ons geen onbekende, maar op het gebied van SharePoint hebben wij nog niet eerder met elkaar samengewerkt. Het resulteerde wederom in een prettige samenwerking, waarbij we stapsgewijs naar het eindresultaat toegingen. Bij het nieuwe intranet was eenvoudig delen van informatie en kennis een voorwaarde, dat heeft Arrix goed vertaald in de verschillende functionaliteiten die het intranet biedt. Arrix was hierbij zeer duidelijk over de mogelijkheden, maar ook over de onmogelijkheden. Het technische ontwerp was meestal direct goed en wanneer het nodig was werd er snel actie ondernomen. Ons doel is bereikt: Het intranet is niet alleen een informatiekanaal, maar verbindt ook onze medewerkers!”

empatec

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha