Arrix is glashelder!

Drachtster Glashandel BV is een gerenommeerd familiebedrijf met jarenlange ervaring. De betrouwbare onderneming levert en monteert glas en alle aan glas verwante artikelen aan glashandels, woningbouwbedrijven, schilders, aannemers en glaszetbedrijven. Niet alleen in Friesland, maar ook in Groningen en Drenthe.

Egbert van Reenen, Directeur, Drachtster Glashandel BV
We zijn een glasheldere groothandel. We onderscheiden ons door duidelijkheid, een klantgerichte en klantvriendelijke aanpak en medewerkers die willen en kunnen meedenken met onze klanten. Dat zie ik ook terug bij Arrix. Inmiddels doen wij al jarenlang zaken met het automatiseringsbedrijf. We zijn nu eenmaal goed in glas, maar hebben geen verstand van ICT. Om dat probleem op te lossen, zochten we een betrouwbare automatiseerder, een vakkundige partner die ons daarmee kon helpen. Het klikte gelijk met Arrix en de samenwerking loopt als een trein. Ons netwerk wordt continu door hen gemonitord en draait altijd. We krijgen wel eens een melding dat er een storing is opgelost, voordat wij überhaupt problemen ondervonden. Dat is por actief werken en prettig voor ons. Verder zijn we ook zeer te spreken over de servicedesk. Ik ben geen ICT-er maar als ik vragen heb, begrijpen ze mij bij Arrix direct en weet men mij in begrijpelijke taal uit te leggen hoe ik moet handelen. Ik weet dat ik volledig aan Arrix overgeleverd bent, maar het vertrouwen is er. Een 10 geef ik nooit, maar Arrix komt er héél dicht bij in de buurt.

drachtster glashandel

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha