"De heldere visie van Arrix gaf ons direct vertrouwen"

De Nieuwe Veste is een Scholengemeenschap met vestigingen in Coevorden en Hardenberg. Leerlingen kunnen hier de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg, de gemengde leerweg, de mavo, de havo, het atheneum, gymnasium of het technasium volgen.

Scholengemeenschap De Nieuwe Veste had al een medewerkersportaal, maar door vernieuwing van hun ICT Omgeving wilden ze dit graag onderbrengen op een ander platform. Aangezien De Nieuwe Veste inmiddels al gebruik maakte van Office 365, was SharePoint hierin een logische keuze.

De onderdelen die reeds aanwezig waren in het oude portaal (Digitaal handboek, smoelenboek, een 8-tal formulieren en algemene informatie m.b.t ICT) konden moeiteloos in de nieuwe oplossing binnen SharePoint worden opgenomen. Binnen de nieuwe oplossing werd dit gecomplementeerd met een Nieuwspagina.

Omdat de Nieuwe Veste duidelijk aangaf dat men nog meer mogelijkheden binnen SharePoint wou benutten, was het noodzakelijk om een goede structuur voor het SharePoint platform te bepalen. Door alle eisen en wensen helder te beschrijven samen met de projectleden van De Scholengemeenschap is er in korte tijd veel progressie geboekt. Naast het medewerkersportaal heeft Arrix ook het Contractmanagementsysteem onder gebracht in SharePoint.

“Arrix gaf ons met hun heldere visie direct vertrouwen!”, aldus Merijn Bos, Systeembeheerder van de Nieuwe Veste. “Allereerst bekijken ze via een vooronderzoek wat de mogelijkheden zijn voor de gewenste situatie. Dan wordt er een beeld geschetst van de te nemen stappen en de daarbij behorende investering. Zo kwamen wij niet voor verrassingen te staan. “

de nieuwe veste

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha