Dankzij Arrix komen wij niet op de koffie......

Sinds 1983 is Brandsma Koffie Bolsward de koffie- en theespecialist in de noordelijke helft van Nederland. In deze regio is men exclusief dealer van Roode Pelikaan Koffie & Thee en Revolution Tea. Het merk Roode Pelikaan past uitstekend bij de visie van Brandsma die puur op kwaliteit gericht is. Bovendien biedt het uitgebreide assortiment van Roode Pelikaan voor elke bedrijfssituaties een passend concept. Uitgangspunt daarbij is maatwerk in de combinatie met apparatuur, koffie en alle bijbehorende producten. Natuurlijk met ondersteuning van de serviceorganisatie, de eigen technische dienst van Brandsma. Het merk Revolution Tea laat zien dat Brandsma blijft vernieuwen en goed inspringt op de vraag van de markt. Tja, je bent specialist of je bent het niet…..

Menno Brandsma, Directeur, Brandsma Koffie Bolsward BV
Als je investeert in automatiseringsoplossingen doe je dat natuurlijk om er beter van te worden. Je wilt niet op de koffie komen…. Samen met Arrix hebben wij nagedacht over het optimaliseren van ons werkproces. We willen bereiken dat we minder handelingen hoeven te verrichten en minder afhankelijk zijn van een individuele medewerker. Zo kunnen wij onze klanten sneller en beter helpen. Fouten reduceren en alleen anticiperen en sturen op afwijkingen. Het resultaat: perfecte grip op ons werkproces.

De ervaring leert nu dat iedereen – van verkoop tot servicemonteur en van administratie tot directie – met de klantinformatie aan de slag kan en dat hierdoor zeer korte communicatielijnen ontstaan. Iedereen kent de klant. Met de Exact oplossing van Arrix hebben wij er een nieuwe ‘collega’ bij gekregen die nooit ziek is, 24 uur per dag werkt en altijd de waarheid zegt. Een betere ‘collega’ kun je je niet wensen. Met dank aan Arrix.

Download het referentverhaal

brandsma koffie

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha