Dienstverlening begint met inlezen

Bibliotheekservice Fryslân (BSF) is dé serviceorganisatie en innovatieve partner van de Friese Bibliotheken. Ook andere organisaties in bijvoorbeeld de cultuur-, onderwijs-, zorg- en welzijnssector maken gebruik van haar diensten. BSF adviseert en ondersteunt hun klanten en partners op het gebied van innovatie, ICT, financiën, marketing en communicatie, HRM, logistiek en media.

Gerben Yedema, IT Manager, Bibliotheekservice Fryslân:
De grote betrokkenheid van de technische specialisten van Arrix gedurende het gehele proces spreekt mij enorm aan. Voordat een offerte gemaakt werd hebben zij zich volledig verdiept en “ingelezen” in onze omgeving en konden wij met hen sparren over de beste oplossing. De technische specialisten waren ook betrokken bij de offertebespreking en uiteraard bij de uitvoering van het project. Daar herkennen wij ons in. Dat geeft ons het gevoel dat ook onze expertise serieus genomen wordt.

Samen met Arrix hebben we een volledige upgrade van ons netwerk uitgevoerd om een nog betere dienstverlening te bieden. onze klanten hebben nu een stabiele en beter beveiligde werkomgeving dan voorheen. Omdat ze gebruik maken van onze “cloud-oplossing” willen we hoge continuïteit bieden. De klanten van BSF moeten waar voor hun geld krijgen. De medewerkers van Arrix zijn doortastend. Zij hebben dezelfde manier van werken als wij. Ook na de oplevering van het project staan ze voor ons klaar: is er een probleem, dan voelt het ook als hun probleem. Wij hebben een automatiseringspartner gevonden waar we van op aan kunnen en waar we zeer tevreden over zijn!

Bibliotheekservice Fryslan

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha