SharePoint Online in combinatie met Azure

Hal Leonard MGB is wereldwijd de grootste uitgever van bladmuziek en is gevestigd in Heerenveen.

Johan van der Wal, IT Manager, Hal Leonard MGB:
Arrix heeft vanaf het begin aangegeven dat SharePoint Online in combinatie met Windows Azure onbekend terrein was. Toch heeft Arrix ons vraagstuk aangepakt, buiten grenzen gedacht en vertaald naar een goedwerkende oplossing. De medewerkers van Arrix zijn kritisch, transparant en schakelen snel wanneer dat nodig is, al met al een plezierige samenwerking met een fantastisch resultaat!

Behoefte:
Vanuit Hal Leonard MGB en haar wereldwijde distributiekanaal van dealers is er behoefte aan een meertalig klantportaal. Een portaal waar de dealer snel toegang krijgt tot dealer specifieke informatie, dit ter ondersteuning van de dealer en het leveren van Hal Leonard MGB producten wereldwijd. Elke dealer moet binnen het portaal een eigen (beveiligde) ruimte krijgen waarop men informatie snel kan vinden en rechtstreeks eenvoudig kan communiceren met de juiste mensen bij Hal Leonard MGB. Een extra uitdaging is om alle dealers online toegang te geven tot een goed doorzoekbare bibliotheek met meer dan 100.000 mediabestanden.

Oplossing:
Arrix heeft met behulp van SharePoint Online en Windows Azure een meertalig klantportaal ontwikkeld waarop iedere dealer specifieke voor hem betreffende informatie vindt. Hiermee is er een directe communicatie verbinding gelegd tussen de marketing/verkoop afdeling van Hal Leonard MGB en de klant. Naast het leveren van meer service richting de dealers en een sterkere klantenbinding, wordt er veel tijdswinst behaald bij zowel de dealers als Hal Leonard MGB, doordat er minder telefoon- en mailverkeer nodig is.

azure

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wij staan u graag te woord over de verschillende ICT oplossingen en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha