Werken vanuit een vertrouwd Datacenter van Arrix geeft rust

Alertec is de specialist op het gebied van werving en selectie en uitzenden van technisch personeel. Vanuit de diverse vestigingen verspreid door Nederland, Duitsland en Polen, staan de professionals van Alertec voor u klaar. Vakkennis en een persoonlijke aanpak zijn kenmerkend voor Alertec. Ze leveren maatwerk en daar profiteren zowel werkgever als werknemer van.

André Hamstra, Directeur/Eigenaar, Alertec Uitzendbureau:
“Werken vanuit een vertrouwd Datacenter van Arrix geeft rust. Met een goed advies en een soepele overgang naar de Cloud, kunnen wij ons focussen op de dingen waar we goed in zijn: bemiddelen van mensen! Hebben we toch een vraag, dan staat de professionele Servicedesk van Arrix paraat. Ik had dit jaren eerder moeten doen!”

Behoefte:
De huidige ICT omgeving van Alertec was aan vervanging toe. Veel storingen kosten tijd en geld. Alertec wilde een stabiele omgeving waar ze geen zorgen meer om hadden en waar “het nieuwe werken” tot de mogelijkheden behoorden richting de toekomst. Daarnaast wilde men grip krijgen op de kosten van hun ICT.

Oplossing:
Arrix heeft de netwerkomgeving van Alertec gebouwd in een complete, stabiele en professionele netwerkomgeving in het datacenter van Arrix. Met een beveiligde rechtstreekse verbinding naar het datacenter kan Alertec bij al hun gegevens. Maar ook thuis en onderweg kunnen de medewerkers van Alertec bij de benodigde gegevens komen. Het onderhoud op de servers wordt verzorgd door Arrix. Dit alles voor een vast maandbedrag.

Download het referentverhaal

alertec

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Alertec klaar voor de toekomst!

alertec172511

Onlangs heeft er een projectoplevering plaats gevonden bij Alertec. Met dit project is Alertec klaar voor de toekomst.   Lees meer over dit project

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha