Dubbele ISO certificering voor Arrix

iso-9001_iso27001_zw Arrix uit Drachten heeft een belangrijke kwaliteitsimpuls gerealiseerd door maar liefst twee ISO normeringen te implementeren! Arrix is een organisatie, die voortdurend bezig is om de kwaliteit van haar dienstverlening te borgen en, daar waar mogelijk, te verbeteren. Dit is bekroond met een dubbele certificering.

ISO certificering
Arrix is gecertificeerd voor zowel de ISO 9001 als de 27001 norm. De ISO 9001 normering houdt in dat er een kwaliteitssysteem is ingericht binnen Arrix, die er voor moet zorgen dat de klanttevredenheid wordt verhoogd en voldaan wordt aan de wettelijke eisen. Dit kan alleen als de organisatie al haar processen beheerst. De ISO 27001 normering houdt in dat er een Informatie Security Management Systeem is ingericht, waarmee wordt geborgd dat alle noodzakelijke maatregelen zijn genomen om de informatiebeveiliging volgens internationale standaarden te regelen. Hiermee hebben de klanten van Arrix de garantie dat hun informatie in vertrouwde handen is.

Jan Douma, Algemeen Directeur Arrix. “Wij zijn er bijzonder trots op dat we de ISO certificering voor beide normeringen hebben behaald voor de gehele organisatie met alle bijbehorende processen. Dit in tegenstelling tot andere organisaties die er vaak voor kiezen om een deel van de organisatie of processen te laten certificeren. Dit bewijst dat wij op de goede weg zijn met onze visie over kwaliteit en kwaliteitsborging. Met deze dubbele ISO-certificering loopt Arrix voorop in de markt ten opzichte van andere ICT bedrijven en laten wij zien dat onze bedrijfsprocessen, zowel op het gebied van kwaliteit als informatiebeveiliging, goed op orde zijn. Om aan deze normeringen te blijven voldoen wordt Arrix jaarlijks door een extern bureau ge-audit. Dit betekent voor onze klanten een blijvende garantie voor de kwaliteit van de dienstverlening en de veiligheid van haar (vertrouwde) informatie. Dit is uiteraard van essentieel belang gezien de vertrouwensrelatie die wij hebben met onze klanten”.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. 

(0512) 760 900

Vul contactformulier in

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha