Kom jij ons team versterken?

ICT vacatures van Arrix

ICT-oplossingen moeten de bedrijfsvoering van organisaties eenvoudiger, rendabeler, efficiënter en plezieriger maken. En dat is precies wat Arrix BV op een persoonlijke manier voor haar relaties realiseert. Het resultaat? ICT-oplossingen die voor de klant werken en waar je blind op kunt vertrouwen. Voor iedere bedrijfssituatie is er een optimale ICT-oplossing en het is voor ons de uitdaging die voor onze klanten te vinden.

Wij verdiepen ons met veel plezier in hun situatie. Complexe of afwijkende ICT-vraagstukken prikkelen ons om tot een slimme oplossing te komen. We motiveren onze keuzes in klare taal, leggen uit wat we doen en waarom. Dat wij de meeste nieuwe klanten via bestaande klanten krijgen, is voor ons de bevestiging dat die werkwijze aanspreekt en succesvol is. Elke dag bij elk project, bewijzen wij het vertrouwen van de klant waard te zijn. Het vertrouwen in onze mensen, werkwijze, oplossingen en partners.

Spreekt jouw dit aan en ben je op zoek naar een afwisselende baan en een goede werksfeer? Kijk bij onderstaande ICT vacatures of neem contact met ons op!

Belangstelling?
Neem contact op.

Arrix 
Lavendelheide 10A
9202 PD DRACHTEN
Sollicitaties kunt u richten aan Selma Canatan.

(0512) 760 900

Beschikbare ICT vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en een goede werksfeer? Kijk dan of één van onderstaande vacatures jou aanspreekt.
Maak het verschil bij Arrix!

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha