Arrix geeft vertrouwen

ICT moet uw bedrijfsvoering eenvoudiger, rendabeler, efficiënter en plezieriger maken. En dat is precies wat wij op een persoonlijke manier voor u realiseren. Het resultaat? ICT-oplossingen die voor u werken en waar u blind op kunt vertrouwen.

ICT oplossingen zijn een bedrijfskritisch onderdeel van uw organisatie. Bedrijfsprocessen mogen niet stil komen te liggen; de continuïteit van uw bedrijf moet gewaarborgd zijn en daarom moet de ICT volledig betrouwbaar zijn. Dit begint met het vertrouwen in uw ICT partner.

Voor iedere bedrijfssituatie is er een optimale ICT-oplossing en het is voor ons de uitdaging die voor u te vinden. Wij verdiepen ons met veel plezier in uw situatie. Complexe of afwijkende ICT-vraagstukken prikkelen ons om tot een slimme oplossing te komen. We motiveren onze keuzes in klare taal, leggen uit wat we doen en waarom. Dat wij de meeste nieuwe klanten via bestaande klanten krijgen, is voor ons de bevestiging dat die werkwijze aanspreekt en succesvol is. Elke dag bij elk project, bewijzen wij het vertrouwen van de klant waard te zijn. Het vertrouwen in onze mensen, werkwijze, oplossingen en partners.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Vertrouwen in onze mensen

De wil en passie om tot het uiterste te gaan is bij ons sterk aanwezig, om zo een hoge klanttevredenheid te realiseren. Onze specialisten beschikken over een groot probleemoplossend vermogen. Studeren en bijblijven zijn voor hen een tweede natuur, waardoor de kern van een probleem altijd gelokaliseeerd en verholpen wordt. En omdat de kennis van onze mensen altijd up-to-date is, blijft u ook op de hoogte van ontwikkelingen die voor u relevant zijn.

Vertrouwen in onze werkwijze

Wij zijn voortdurend bezig de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen en te verbeteren. Dit is bekroond met een ISO 9001 en een ISO 27001 certificaat. Bij Arrix bepalen niet de accountmanagers de ICT-oplossing en het verloop van een project, maar de specialisten(consultants). Na een eerste kennismaking gaat er direct een specialist mee om bij u een inventarisatie te maken. Vervolgens wordt samen met collega’s de beste oplossing voor uw situatie ontworpen en aan u gepresenteerd. De specialist is ten slotte verantwoordelijk voor de implementatie van de ICT-oplossing. Betrokkenheid en succes verzekerd.

Vertrouwen in onze oplossingen

Bij Arrix vindt u alle disciplines en kennis onder één dak. Het grote voordeel daarvan is dat communicatie via korte lijnen verloopt. Bovendien draagt één partij de verantwoordelijkheid voor uw automatiserings- en ICT-oplossingen. U kunt bij Arrix terecht voor oplossingen op het gebied van ICT infrastructuur, Exact Software, Cloud, Office 365, Internet, Security en SharePoint. Wij bieden daarbij volledige ondersteuning van een eigen Servicedesk.

Vertrouwen in onze partners

Kwaliteit is de basis voor continuïteit. Daarom werkt Arrix uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen. Samen met deze partners realiseren wij voor u betrouwbare en veilige ICT-oplossingen, waarbij de continuïteit van uw bedrijf op ICT gebied is gewaarborgd.

Bekijk hier onze partners

Circle-of-Trust-1

Trots op onze referenten!

Arrix kiest voor een relatiegedreven strategie. Met de focus op het leveren van kwaliteit. Arrix wil zich verplaatsen in het (verkoop-)proces van haar opdrachtgevers en wil de klanten op maat daarin begeleiden. Arrix stelt  haar klanten altijd de ultieme vraag: Zou u ons bedrijf aanbevelen? Dat veel klanten hier al gehoor aan hebben gegeven blijkt wel uit onze referenten.

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha