Websiteontwikkeling voor een duidelijke functie van uw website

websiteontwikkelingIedereen kan een website maken. Maar de tijd van “mijn website hoeft enkel een digitaal visitekaartje te zijn” is inmiddels voorbij. Dit merken we in de dagelijkse praktijk.

Met websiteontwikkeling van Arrix is uw website meer dan een uithangbord en vervult een duidelijke functie in uw bedrijf. Als specialist in het bouwen en ontwikkelen van websites beschouwen we het als een gemiste kans wanneer er niet meer met een website wordt gedaan. Dat is precies waarmee we u verder kunnen helpen.

Uw website is een succes wanneer deze een verlengstuk vormt van uw organisatie en rendement oplevert voor uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe prospects, een hogere klanttevredenheid, etc. Uw website moet naadloos geïntegreerd zijn in uw bedrijfsactiviteiten. We vinden het belangrijk dat uw website aantrekkelijk vormgegeven is. Goed doordacht op basis van een slim concept, to-the-point informatie zonder poespas. Toegankelijk via een consistente navigatie, voorzien van sociale integratie en wellicht nog wel belangrijker: geoptimaliseerd voor alle typen (mobiele) devices. Daarnaast wilt u een website die snel toegankelijk is, uw klant wil immers niet wachten! Allemaal zaken die wij mee nemen bij websiteontwikkeling, waardoor uw website wel het juiste rendement oplevert!

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Onderstaande referenten geven ons het vertrouwen!

missp.fw

qhp

Meer informatie?