Aansprekende B2B Webshop voor uw doelgroep

b2b webshopU levert een product of dienst in de Business-to-Business (B2B) markt? U wilt het bestelproces zowel voor u, als voor uw klant, zo efficiënt mogelijk maken? Dan is een B2B webshop een hele goede oplossing. Vooral nu er een verschuiving plaats vindt naar online aankopen, ook in de B2B markt!

Arrix is specialist in het ontwikkelen van B2B webshops in Magento. Vooraf bepalen wij of uw webshop past binnen uw bestaande bedrijfsprocessen. Uw webshop moet uw business versterken en uw klanten ontzorgen. Nieuwe klanten kunt u toegang geven na goedkeuring van hun accounts. Ook prijzen kunnen pas getoond worden, wanneer men zich heeft aangemeld. Daarnaast kunt u uw acties afstemmen op verschillende klantengroepen en bepaalde producten en prijzen alleen zichtbaar maken voor bepaalde klanten.

Uw webwinkel moet passen binnen uw bestaande bedrijfsprocessen. Dit kan dankzij verschillende webshop koppelingen, die wij op maat maken. Synchronisatie met uw financiële systeem, een website die uw voorraad bijhoudt, meerdere shops beheren vanuit 1 administratie, we kunnen dit allemaal mogelijk maken.

Maak van uw B2B webshop een online succes!

Henri Piersma geeft u graag inspiratie om succesvol te zijn

pasfotohenri

Onderstaande referenten geven ons het vertrouwen!

aukerauwerda.fw

missp.fw

qhp4

Laat hieronder jouw gegevens achter en Henri, SharePoint adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha