Weboplossingen voor online succes

Online succes start bij een kopje koffie met u als klant. Pas als wij ons verplaatsen in uw organisatie en uw doelstellingen, kunnen we samen met u een passend plan maken om online succes te gaan boeken of juist het bestaande rendement te verhogen. Of het nu gaat om een verfrissende (responsive) website of webshop of het realiseren van een maatwerk webapplicatie. Het gaat erom of de oplossing naadloos aansluit bij uw organisatie en rendement oplevert.

Kom eens vrijblijvend praten over wat u wilt bereiken. Deel uw kennis van uw organisatie en branche, wij haken graag in om met onze expertise met u mee te denken. We denken mee, maar we zijn wel eerlijk en recht voor zijn raap. Het is voor ons de enige manier om samen met u een dijk van een online strategie neer te zetten, die degelijk, meetbaar is en gericht op het resultaat: internet inzetten, niet om bij te blijven maar juist om een voorsprong te pakken.

Pak die voorsprong door online in te zetten

Onder het genot van een kopje koffie vertelt Henri Piersma u hier graag meer over

pasfotohenri

Vertrouwen in onze oplossingen

Bij ons vindt u alle disciplines en kennis onder één dak. Op het gebied van weboplossingen weten we maar al te goed dat iedere oplossing uniek is en vertrouwen moet uitstralen naar je doelgroep. Bovendien moet de weboplossing interessant zijn voor uw doelgroep en het nodige rendement opleveren. Wij realiseren dit met onderstaande oplossingen:

Magento Shops

(Responsive) Websites

Vertrouwen in onze mensen

Met bijna 10  jaar ervaring op het gebied van weboplossingen kunnen wij ons met recht specialist noemen op internetgebied. Onze expertise zetten we in om samen met onze klanten te werken aan het behalen van rendement. Alle projecten worden uitgevoerd door medewerkers die één ding gemeen hebben: passie voor ontwikkeling. Dat brengen we over op onze klanten. U wordt direct getroffen door hun enthousiasme en betrokkenheid.

Vertrouwen in de software

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen zoals Magento, WordPress en Optimanage.

WordPress

Magento

Servicedesk ook voor vragen over uw weboplossing

Natuurlijk wilt u graag snel en adequaat geholpen worden. Onze helpdesk biedt alle faciliteiten om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen. De helpdesk zorgt voor registratie van de vraag, bewaken de voortgang van de oplossing en kennen een prioriteit toe aan de melding. Hierna wordt de juiste medewerker op de hoogte gesteld. Deze neemt de vraag in behandeling en zal, zoals u dat van ons gewend bent, de vraag zo snel mogelijk oplossen. Hier komt u meer te weten over de werkwijze van de helpdesk.

Bereikbaarheid Servicedesk

(0512) 760 911

Laat hieronder jouw gegevens achter en Henri, SharePoint adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha