Maatwerk software als standaard software niet lukt

Als standaard software uw specifieke processen niet kan ondersteunen kunnen de specialisten van Arrix maatwerk software ontwikkelen. Voor meerdere opdrachtgevers hebben wij belangrijke processen geautomatiseerd, hetgeen niet lukt met standaard software. Hun dagelijkse werkzaamheden werden vereenvoudigd door de inzet van effectieve en efficiënte maatwerk software.

Ons maatwerk software draagt bij aan het succes van uw onderneming. Uw bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en u heeft software die speciaal is afgestemd op uw onderneming. Bovendien bieden onze consultants en ontwikkelaars u een deskundig advies op maat.

Is een standaard pakket niet toereikend voor uw bedrijf?

Henri Piersma spart graag eens met u over de mogelijkheden van maatwerk software

pasfotohenri

Onderstaande referenten geven ons het vertrouwen!

spinder.fw

Een offerte invoersysteem voor al hun dealers in Europa waarbij de offertes rechtstreeks op het hoofdkantoor binnen komen. De productie wordt zo veel beter gemanaged.

skf.fw

Met één druk op de knop genereert men alle jaaropgaves (voor elk kind één) vanuit het ERP Pakket (Exact) en alle ouders worden hiervan voorzien t.b.v. hun aangifte.

bvsport.fw

Alle verschillende medewerkers voeren hun uren online in, dit is gekoppeld aan de urenregistratie in hun ERP pakket (Exact). Dat scheelt werk en geeft actueel inzicht.

Laat hieronder jouw gegevens achter en Henri, SharePoint adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha