ERP koppelingen realiseren efficiency

Arrix ervaart dat een koppeling van twee applicaties vaak wordt onderschat. Het bouwen van dergelijke koppelingen is dan ook altijd maatwerk, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Zeker is dat deze koppelingen uw leven een stuk gemakkelijker maken en u flink wat werk uit handen nemen.

Wij maken met u een heldere procesanalyse en een inventarisatie van alle datastromen die te maken hebben met de gewenste situatie. Zo beslissen we bijvoorbeeld of u een realtime koppeling nodig hebt. In deze fase wordt samen met u duidelijk vastgesteld welke stappen gezet moeten worden om de processen zo optimaal mogelijk via een koppeling te optimaliseren. Hierna kiezen we het juiste gereedschap om de koppeling te realiseren.

Kwaliteit en een degelijke werking van de (ERP) koppelingen zijn voor ons een voorwaarde. Daarom wordt vooraf de koppeling altijd intensief getest en wordt deze goedgekeurd nadat we zelf zeker weten dat alles naar behoren werkt.

Op het gebied van koppelingen hebben wij kennis en ervaring met:

  • Exact Globe (in combinatie met Exact Synergy)
  • Microsoft Navision koppelingen
  • AccountView koppelingen (specifiek met Magento)
  • AFAS koppelingen

De voordelen van een ERP Koppeling zijn overduidelijk: u gaat meer doen, u houdt tijd over om andere taken uit te voeren. Daarnaast wordt de foutgevoeligheid van processen teruggebracht en kunnen gegevens en informatie breder toegankelijk gemaakt worden in uw eigen organisatie, maar ook bijvoorbeeld online naar uw klanten!

Meer doen en meer tijd overhouden om andere taken uit te voeren?

Weten hoe? Henri Piersma vertelt u graag meer

pasfotohenri

Laat hieronder jouw gegevens achter en Henri, SharePoint adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha