Softwareontwikkeling voor uw software op maat

Softwareontwikkeling in plaats van standaard software. Waarom zou u hiervoor kiezen? Het antwoord is eigenlijk heel gemakkelijk: omdat standaard out-of-the-box software soms gewoonweg niet datgene biedt wat u nodig heeft of omdat de software gewoon niet bestaat!

Softwareontwikkeling kan een betere oplossing zijn

Onze opdrachtgevers werken vaak met standaardsoftware voor hun primaire processen. In veel situaties kan dit ook prima aan de wensen van bedrijven voldoen, maar soms zijn er situaties dat maatwerk software een betere oplossing is. Gebrek aan functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid laat te wensen over of omdat bepaalde systemen niet “praten met elkaar”. Het moment om te kijken naar wat er wel mogelijk is. En dat is waar wij goed in zijn: de juiste software ontwikkelen voor uw organisatie.

Ook voor uw wens is een passende oplossing

Henri Piersma spart graag eens met u over de mogelijkheden

pasfotohenri

Vertrouwen in onze oplossingen

Wij hebben de kennis en knowhow om samen met u oplossingen te vinden voor de softwarematige problemen die u tegenkomt in uw organisatie. Oplossingen die wij onder andere voor u kunnen realiseren met softwareontwikkeling zijn:

ERP koppelingen

Financiële Software

Oplossingen op maat

Vertrouwen in onze mensen

Wij zijn specialist in de integratie en koppelingen van software. Onze ontwikkelaars worden regelmatig geschoold en zijn gecertificeerd in diverse ontwikkelmethoden. Wij hebben jarenlange ervaring in softwareontwikkeling. Hiervoor is een planmatige aanpak vereist, zodat inzichtelijk wat precies het probleem is en wat de bijbehorende oplossing moet zijn. Met behulp van onze vaste werkwijze, onze kennis van bedrijfsprocessen en onze technische mogelijkheden, zorgen wij voor een perfecte oplossing op maat.

Vertrouwen in de software

De software wordt ontwikkeld in een breed scala aan technieken. De applicaties realiseren wij met bijvoorbeeld:

C#
C++
PHP
VB
Flash
Java
JavaScript

Daarom Softwareontwikkeling!

Softwareontwikkeling kan een betere oplossing zijn. Wat zijn de voordelen die softwareontwikkeling u biedt:

U betaalt geen licentiekosten

Zeer moderne systemen

Precies naar uw wens

Systeem groeit gemakkelijk met u mee, gemakkelijk uit te breiden

Software die zich aanpast aan uw bedrijf

Eenvoudig te koppelen aan andere systemen

Bereikbaarheid Servicedesk

(0512) 760 911

Laat hieronder jouw gegevens achter en Henri, SharePoint adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha