SharePoint Specialist van het Noorden

SharePoint is het platform dat communiceren, delen, synchroniseren en informatiekoppelingen mogelijk maakt in uw organisatie. Traditioneel is SharePoint sterk op het domein van intranet, samenwerking, documentmanagement en extranet. De kerngedachte van SharePoint is informatie delen.  U deelt eenvoudig met uw klanten (via extranet), leveranciers en medewerkers onderling (intranet). En die grondgedachte schept een wereld aan mogelijkheden voor uw organisatie! Arrix is dé SharePoint-specialist van het Noorden. Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen om met mooie SharePoint oplossingen meer rendement, productiviteit en samenwerking te behalen.

Wat is SharePoint

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Vertrouwen in onze oplossingen

Met de juiste toepassing en ontwikkeling kan SharePoint voor uw organisatie een onmisbaar platform vormen waarmee u snel en effectief kunt inspringen op kansen die voor u liggen. SharePoint geeft u de controle over uw informatiebeheer en stelt u in staat onafhankelijk en flexibel te werken.   Arrix biedt u hiervoor de volgende oplossingen:

Documentbeheer

Papierloos vergaderen

Intranet

Vertrouwen in onze mensen

Voor het inrichten en toepassen van SharePoint hanteert Arrix een gedegen aanpak en strategie. De aanpak die wij hanteren is de sleutel tot het succes. We beginnen altijd met een gedegen inventarisatie, gevolgd door een gedetailleerd functioneel ontwerp. ICT is voor ons een middel en geen doel. We zorgen ervoor dat uw wensen en doelstellingen concreet, gebruiksvriendelijk en op maat geïmplementeerd worden met onze SharePoint oplossingen.

Microsoft Toppartner

Vertrouwen in de software

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen zoals Microsoft.  Wij maken veel gebruik van de volgende software van Microsoft.

SharePoint

Office 365

SharePoint online

SharePlus

Azure

Servicedesk voor al uw SharePoint vragen

Voor vragen op het gebied van SharePoint kunt u contact opnemen met de Arrix Servicedesk. U wordt daar snel en adequaat geholpen. Onze helpdesk biedt alle faciliteiten om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen. De helpdesk zorgt voor registratie van de vraag, bewaken de voortgang van de oplossing en kennen een prioriteit toe aan de melding. Hierna wordt de juiste medewerker op de hoogte gesteld. Deze neemt de vraag in behandeling en zal, zoals u dat van ons mag verwachten, de vraag zo snel mogelijk oplossen.

Meer informatie over onze servicedesk

Bereikbaarheid Servicedesk

(0512) 760 911