Netwerkdocumentatie? Een hele uitdaging

Uiteraard wilt u dat de continuïteit van uw systeem gewaarborgd is. Hiervoor heeft u reeds diverse maatregelen genomen in de vorm van technische aanpassingen, organisatorische maatregelen, goed systeembeheer en op maat gemaakte ondersteuningscontracten in geval van calamiteiten. Een belangrijk aspect in het waarborgen van continuïteit is een goede netwerkdocumentatie. Tegelijkertijd is het goed documenteren van een ICT omgeving een uitdaging voor veel bedrijven. Een uitdaging die vaak te weinig aandacht krijgt, waardoor de documentatie niet volledig, juist en tijdig is bijgewerkt. Een belangrijke reden hiervoor is, dat het juiste gereedschap voor een goede netwerkdocumentatie ontbreekt.

De oplossing: Het Arrix Netwerkdocumentatie Systeem
Het Netwerkdocumentatie Systeem is een webbased applicatie dat ontwikkeld is in SharePoint en op de servers van Arrix word gehost in ons Datacenter. Met behulp van deze applicatie wordt de volledige documentatie van uw ICT omgeving vastgelegd.

Zorgeloos van uw ICT genieten? Neem contact op.

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Vul contactformulier in

Daarom Netwerkdocumentatie!

Het is tijd- en plaats- onafhankelijk beschikbaar
Er wordt gewerkt met een beveiligde SSL / VPN verbinding
Alle documentatie omtrent uw systeem wordt op een centrale plaats vastgelegd
Door de centrale opslag zijn er betere mogelijkheden tot deling van informatie op een eenvoudige manier. Er is een uitstekende wisselwerking mogelijk met onze helpdesk.
Documentatie is buiten uw organisatie opgeslagen, waardoor in geval van een calamiteit (bv. brand) essentiële informatie over uw netwerk behouden blijft. Hierdoor wordt een down time van uw netwerk geminimaliseerd.
Informatie kan ook offline worden gebruikt
Actiepunten van u en Arrix medewerkers zijn overzichtelijk en up-to-date
Status van uw netwerk is transparant en historische opbouw
De gegevens worden meegenomen in een back-up waardoor gegevens niet verloren kunnen gaan.

 

Wat wordt er o.a. vastgelegd in het Netwerkdocumentatie Systeem

 • Systeembeheertaken, inclusief actiepunten
 • Contactpersonen
 • Bezoekverslagen
 • Technische overzichten
 • Documenten
 • Componenten
 • Log-in gegevens
 • Licentiebalans
 • SSL Certificaten
 • Links Support
 • Remote toegang

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha