Regelmatig ICT Systeembeheer zorgt voor stabiliteit

De basis voor de meest stabiele netwerkomgevingen wordt gelegd door regelmatig ICT systeembeheer en het uitvoeren van controles. In combinatie met de tendens dat bedrijven zich steeds meer gaan bezinnen op hun kerntaken, wordt steeds vaker een beroep gedaan op de deskundigheid van systeembeheerders van Arrix. Zeker in situaties waarbij systeembeheer als neventaak geldt voor een medewerker van uw bedrijf.

Veelal is dit niet meer te combineren. Middels het afsluiten van een System Management Contract wordt u de mogelijkheid geboden om op regelmatige basis gebruik te maken van een systeembeheerder van Arrix. De Arrix medewerker treedt tevens op als sparringpartner.

ICT Systeembeheer wordt steeds intensiever
Elke netwerkomgeving heeft onderhoud nodig. De groei van data en toename van internetgebruik en mobiliteit zorgen er voor dat controles en beveiligingsupdates noodzakelijk zijn. Hierdoor moet ICT systeembeheer steeds vaker en intensiever worden uitgevoerd. U wilt veilig werken. De gecertificeerde systeembeheerders van Arrix treden op als uw eigen systeembeheerder. Een vertrouwd gevoel. Door te sparren met onze consultants profiteert u van onze kennis, kunde en ervaring.

Zorgeloos van uw ICT genieten?
Neem contact op.

Wij staan u graag te woord over onze Systeembeheermogelijkheden. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Vul contactformulier in

Onderstaande referenten geven ons het vertrouwen!

Krikke.fw

drachtsterglashandel.fw

bsf.fw

Systeembeheer met name voor ICT beveiliging

Omdat ICT beveiliging continu in beweging is en deze omgeving goed moet worden beheerd, biedt Arrix een regelmatige check op uw netwerkbeveiliging. Als extra onderdeel van het reguliere systeembeheer komt één van onze securityspecialisten bij u op locatie. Hij checkt of uw beveiligingsvoorzieningen nog up-to-date zijn en of deze eventueel aangepast moeten worden om risico’s op besmetting of inbraak in uw netwerk te voorkomen. Onze securityspecialist adviseert u over nieuwe maatregelen die u op het gebied van netwerkbeveiliging en veilig werken zou kunnen treffen of bij het doorvoeren van aanpassingen in de huidige werkwijze.

Deze investering in uw ICT beveiliging betaalt zich altijd terug. Laat u informeren!

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha