Exact Ondersteuning

Optimaal gebruik maken van uw Exact Software
Ook na de implementatie van uw Exact Software krijgt u de beste ondersteuning zodat u uw bedrijfssoftware optimaal kunt benutten. U kunt zelf kiezen uit de mate van service die u wenst. Deze zijn ondergebracht in een brons, zilver of goud ondersteuningcontracten:
tabel-ondersteuning-exact

Storing Ondersteuning
Onder de telefonische storingsondersteuning vallen alleen die vragen die ten grondslag liggen aan een technisch probleem of storing. U kunt deze vragen telefonisch of via de email indienen bij onze Servicedesk, waarna u zo spoedig mogelijk wordt geholpen door een consultant.

Remote Support
Onze consultant kan door middel van Teamviewer direct met u meekijken. Hiermee hebben we direct inzicht in uw vraag of storing en zijn wij sneller in staat om deze op te lossen.

Zelfservice Portal
Via de zelfservice portal dient u zelf uw eigen vragen in. U heeft direct inzicht in de status van al uw vragen.

Functionele ondersteuning
Hiermee kunt u kennis- of functionele vragen (met een maximale duur van 15 minuten) stellen aan de Servicedesk. Via Teamviewer kijkt de consultant met u mee en helpt u op weg om uw vraag te beantwoorden.

Update service
Eén maal per jaar komt een consultant op locatie (max. een halve dag) voor een update naar de laatste release. Nieuwe functionaliteiten worden met u besproken. U krijgt een persoonlijk advies, welke update voor u relevant is. Zo blijft uw software altijd up-to-date.

Procesoptimalisatie
U kiest hierbij voor de contractvorm “Goud” en kunt dan twee maal per jaar gebruik maken van een dag consultancy. Deze dag is gericht op het verbeteren van de inrichting en de gebruikerservaring met uw ERP systeem (bijvoorbeeld een gebruikerstraining).

Maatwerk
Indien de standaard contracten niet toereikend zijn voor uw servicebehoefte, biedt het Arrix Personal Support abonnement uitkomst voor u. Dit contract leent zich goed voor bedrijven die speciale service wensen of net een complexe implementatie achter de rug hebben. Service afspraken en nazorg worden afgestemd op uw bedrijf gepersonaliseerd in een contract. U bent dan altijd verzekerd van een contract dat naadloos op uw situatie aansluit.

Haal ook meer rendement uit uw Exact Software!

Leon Bosgra vertelt u hier graag meer over!

pasfotoleon

Laat hieronder jouw gegevens achter en Leon, Exact adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* U ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacyverklaring . U kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren uw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha