Betrouwbare ICT beveiligingsoplossingen

Uw ICT beveiliging is bij Arrix in vertrouwde handen. Arrix heeft Security specialisten die kunnen nagaan welke veiligheidsrisico’s uw bedrijf loopt en hoe uw ICT beveiliging op een optimaal niveau gebracht kan worden. Wij kunnen uw netwerk periodiek scannen op virussen, spam, mal- en spyware. Daarnaast bieden we effectieve en betrouwbare ICT beveiligingsoplossingen:

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* U ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacyverklaring . U kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren uw privacy volgens de AVG wet.

Mobile Device Management: Uw smartphones en tablets onder controle

Medewerkers verwachten 24/7 mobiele toegang tot bedrijfsapplicaties en informatie. Het stelt hen in staat productiever en meer flexibel te zijn. Dit heeft ook een andere kant: de functies die mobiele apparaten zo aantrekkelijk maken voor werknemers, zijn ook zeer aantrekkelijk voor hackers, gegevensdieven, verspreiders van malware en andere (cyber)criminelen. Uit onderzoek is gebleken dat 51% van alle organisaties wereldwijd te maken heeft gehad met gegevensverlies vanwege slecht beveiligde mobiele apparatuur. Dit wordt niet uitsluitend veroorzaakt door malware. Ook het fenomeen Bring Your Own Device (BYOD) in bedrijven zorgt ervoor dat men een steeds complexere reeks van apparaten moet beheren. Ondertussen vervagen de grenzen tussen zakelijk en privé gebruik, waardoor beheerders steeds meer worden belast met het beheer van de IT-omgeving. Hoe kunt u zonder kopzorgen ondersteuning bieden aan BYOD-initiatieven? Hoe kunt u het gedrag van eindgebruikers in de gaten houden als ze apps downloaden in een hotelkamer of een andere tijdzone? Wat gebeurt er als zij hun smartphone ergens laten liggen? U kunt dit alles vanuit één centraal punt beheren met Mobile Device Management.

bekijk de demo
Wifi Site Survey: Uw draadloos netwerk aanleggen of verbeteren

Een draadloos netwerk is tegenwoordig onmisbaar binnen iedere organisatie. Denk alleen maar aan het gebruik van tablets, laptops en smartphones die eigenlijk niet meer zonder Wifi kunnen. Uw draadloze netwerk moet goed en veilig werken. Het nieuwe werken en het gebruik van smartphones en tablets zorgen ervoor dat o.a. eisen ten aanzien van snelheid, capaciteit en veiligheid steeds verder omhoog gaan. Daarbij komt ook nog dat de aanleg van een draadloos netwerk niet altijd eenvoudig is. Zeker in gebieden waar meerdere netwerken aanwezig zijn kan het wel eens een probleem opleveren. Daarom adviseert Arrix voor aanleg altijd een Wifi Site Survey.

Na de Wifi Site Survey bent u verzekerd van een professioneel en betrouwbaar draadloos netwerk die voor iedere toepassing geschikt is.

De beperkingen en mogelijkheden van Wifi
Systeembeheer voor ICT beveiliging

Omdat ICT beveiliging continu in beweging is en deze omgeving goed moet worden beheerd, biedt Arrix een regelmatige check op uw netwerkbeveiliging. Als extra onderdeel van het regulier systeembeheer komt één van onze securityspecialisten bij u op locatie. Hij checkt of uw beveiligingsvoorzieningen nog up-to-date zijn en of deze eventueel aangepast moeten worden om risico’s op besmetting of inbraak in uw netwerk te voorkomen. Onze securityspecialist adviseert u over nieuwe maatregelen die op het gebied van netwerkbeveiliging en veilig werken zou kunnen treffen of bij het doorvoeren van aanpassingen in de huidige werkwijze. Deze investering in uw ICT beveiliging betaalt zich altijd terug!

Download de factsheet
Security Check: in een paar stappen naar een goede beveiliging

Natuurlijk proberen bedrijven de beveiliging van hun ICT en bedrijfsgegevens zo goed mogelijk te organiseren. Maar dat is meestal niet afdoende. Durft u te tekenen voor de betrouwbaarheid van de beveiliging van uw data en ICT? Arrix heeft een Security Check ontwikkeld die de zwakke plekken in uw beveiliging blootlegt. U krijgt helder inzicht in de beveiligingsrisico’s van uw ICT en bedrijfsgegevens. De Security Check brengt u in slechts een paar stappen naar veilig werken. Eerst vinden er interviews plaats waarbij de sterke en verbeterpunten op het gebied van ICT beveiliging in beeld worden gebracht. Denk hierbij aan wachtwoorden, back-up, uitwisseling van informatie, eisen toegang, verantwoording gebruikers, virussen, beveiligingsbeleid enz. Daarna worden de bevindingen in een uitgebreid verslag aan u gerapporteerd. U ziet in één oogopslag waar de organisatorische en technische verbeterpunten liggen. En als laatste gaat Arrix met u aan de slag over de te nemen maatregelen. Er wordt bepaald waard de prioriteiten liggen en er wordt een plan van aanpak gemaakt.

Vraag de Security Check aan

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

U ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacyverklaring . U kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren uw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha