Uw ICT Infrastructuur geeft vertrouwen in uw continuiteit

Uw bedrijfscontinuiteit is afhankelijk van uw ICT Infrastructuur. Dat weten wij als ICT Specialist maar al te goed. Uw ICT Infrastructuur zorgt ervoor dat uw medewerkers effectief en efficient hun werk kunnen doen. Vanaf kantoor, een andere vestiging, op locatie bij de klant of vanuit huis.

Arrix is niet alleen specialist in het ontwerpen van een solide ICT Infrastructuur, wij bouwen en beheren deze ook voor u. Ongeacht of het nu gaat om een traditionele ICT Infrastructuur of om een Cloud oplossing. Door vooraf goed te kijken welke oplossing het beste bij uw bedrijf past, bent u verzekerd van een stabiele en betrouwbare ICT Infrastructuur.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Vertrouwen in onze oplossingen

Bij ons vindt u alle disciplines en kennis onder één dak. Uw ICT Infrastructuur is de basis voor uw bedrijfsvoering. Belangrijk is dat uw ICT Infrastructuur stabiel is en dat u hierop kunt vertrouwen. Arrix biedt u hiervoor de volgende oplossingen:

Security
Virtualisatie
Data Storage
Data Recovery

Vertrouwen in onze mensen

De wil en passie om tot het uiterste te gaan is bij ons sterk aanwezig. Onze specialisten beschikken over een groot probleemoplossend vermogen. Studeren en bijblijven is een tweede natuur. De kern van een probleem kunnen wij snel lokaliseren en voor u verhelpen.

ISO gecertificeerd
Microsoft Partner
CISSP

Vertrouwen in de software

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen om een veilige en stabiele infrastructuur te garanderen, zoals Microsoft, HP, VMware en Juniper.

Microsoft
HP
VMware
Juniper

Servicedesk voor al uw ICT vragen

Uw ICT Infrastructuur moet werken. Onze ICT Servicedesk zorgt ervoor dat ICT problemen worden voorkomen, maar ook adequaat worden opgelost. Bovendien worden de medewerkers van de helpdesk regelmatig geschoold op de nieuwste ontwikkelingen. De aanwezige kennis is up-to-date en daardoor krijgt u de ICT hulp die nodig is en neemt u de zorg uit handen. Problemen met uw computer of uw server? Neem contact op via de mail of telefoon.

Meer informatie over onze servicedesk

Bereikbaarheid Servicedesk

(0512) 760 911