Uw ICT Infrastructuur geeft vertrouwen in uw continuiteit

Uw bedrijfscontinuiteit is afhankelijk van uw ICT Infrastructuur. Dat weten wij als ICT Specialist maar al te goed. Uw ICT Infrastructuur zorgt ervoor dat uw medewerkers effectief en efficient hun werk kunnen doen. Vanaf kantoor, een andere vestiging, op locatie bij de klant of vanuit huis.

Arrix is niet alleen specialist in het ontwerpen van een solide ICT Infrastructuur, wij bouwen en beheren deze ook voor u. Ongeacht of het nu gaat om een traditionele ICT Infrastructuur of om een Cloud oplossing. Door vooraf goed te kijken welke oplossing het beste bij uw bedrijf past, bent u verzekerd van een stabiele en betrouwbare ICT Infrastructuur.

Weten welke oplossing het beste bij uw bedrijf past?

Aukje Tymersma wisselt graag eens met gedachten met u over de mogelijkheden

pasfotoaukje

Vertrouwen in onze oplossingen

Bij ons vindt u alle disciplines en kennis onder één dak. Uw ICT Infrastructuur is de basis voor uw bedrijfsvoering. Belangrijk is dat uw ICT Infrastructuur stabiel is en dat u hierop kunt vertrouwen. Arrix biedt u hiervoor de volgende oplossingen:

Security
Virtualisatie
Data Storage
Data Recovery

Vertrouwen in onze mensen

De wil en passie om tot het uiterste te gaan is bij ons sterk aanwezig. Onze specialisten beschikken over een groot probleemoplossend vermogen. Studeren en bijblijven is een tweede natuur. De kern van een probleem kunnen wij snel lokaliseren en voor u verhelpen.

ISO gecertificeerd
Microsoft Partner
CISSP

Vertrouwen in de software

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen om een veilige en stabiele infrastructuur te garanderen, zoals Microsoft, HP, VMware en Juniper.

Microsoft
HP
VMware
Juniper

Servicedesk voor al uw ICT vragen

Uw ICT Infrastructuur moet werken. Onze ICT Servicedesk zorgt ervoor dat ICT problemen worden voorkomen, maar ook adequaat worden opgelost. Bovendien worden de medewerkers van de helpdesk regelmatig geschoold op de nieuwste ontwikkelingen. De aanwezige kennis is up-to-date en daardoor krijgt u de ICT hulp die nodig is en neemt u de zorg uit handen. Problemen met uw computer of uw server? Neem contact op via de mail of telefoon.

Meer informatie over onze servicedesk

Bereikbaarheid Servicedesk

(0512) 760 911

Laat hieronder je gegevens achter en Aukje, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha