Office 365: Flexibeler werken, altijd en overal!

Met Microsoft Office 365 heeft u de mogelijkheid volledig online te werken. Dit heeft als grote voordeel dat u op kantoor, thuis en onderweg altijd toegang heeft tot uw e-mail, agenda en documenten. U kunt online gebruik maken van programma’s als Word, Excel en PowerPoint en kunt deze combineren met samenwerkingstools als SharePoint en Skype for business. Deze zijn te benaderen op een computer, laptop, tablet of smartphone. Per maand betaalt u een vaste abonnementsprijs waarbij u steeds verzekerd bent van de laatste software versies. Deze abonnementsvorm is flexibel en u kunt snel en eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen. Doordat u de diensten online afneemt, heeft u minder server- en opslagcapaciteit nodig. Uw bedrijfscontinuïteit is verzekerd en u kunt uw ICT beheerskosten aanzienlijk verlagen.

Ontdek Office 365!


Office 365, wij adviseren u graag! Neem contact op.

201015_0427_3

Wij staan u graag te woord over Office 365 en voorzien u van een vrijblijvend advies. Neem direct contact met ons op of vul een contactformulier in.

(0512) 760 900

Vul het contactformulier in

Onderstaande referenten geven ons het vertrouwen!

denieuweveste

“Arrix gaf ons met hun heldere visie direct vertrouwen!”

comfort

“Er is een solide en betrouwbare basis gelegd, waarop we de komende jaren weer  volledig kunnen vertrouwen”

sogk

“Met ruim 500 medewerkers en vrijwilligers is het ICT-platform van cruciaal belang om meer efficiency, productiviteit en rendement te behalen”

Sta in contact met uw team en werk efficiënt samen, waar je dan ook bent

Meld u aan voor een demonstratie en maak kennis met:

Online vergaderen:plan vergaderingen met Office 365 en sta real-time met elkaar in contact door online video vergaderen met Skype for Business

Werk realtime en in teamverband aan documenten: tegelijkertijd samen werken aan documenten met Office Online of met Office desktops apps

Deel eenvoudig gegevens en inzichten: blijf op de hoogte met uniforme, interactieve dashboards en rapporten dankzij Power BI op mobiele apparaten

Blijf in contact met uw team: creeer eenvoudig sociale netwerken, blijf altijd in contact en neem sneller beslissingen met Yammer

Vraag de Office 365 demonstratie aan

Jan Meinsma, Netwerk Consultant

jandichtbij1

“De (i)Communicatie(t) verandert continu. In 2006 was MSN niet weg te denken voor veel mensen. Nu heeft Skype voor Bedrijven deze rol gekregen in de zakelijke wereld. Skype voor Bedrijven vergroot de communicatiemogelijkheden enorm.”

Lees meer→

Vertrouwen in Office 365

Het is van groot belang dat u uw ICT omgeving kunt vertrouwen. U zet uw waardevolle gegevens niet zomaar ergens neer. Ongeautoriseerd gebruik van uw gegevens wilt u voorkomen. U wilt bepalen wat ermee gebeurt. Microsoft Office 365  is een Cloud dienst die u kunt vertrouwen. Microsoft voldoet  aan de nieuwe Europese privacyregelgeving en laat haar services uitgebreid testen door derden. Mocht u toch nog vragen hebben, raadpleeg dan de speciale site van Microsoft voor het beantwoorden van vragen omtrent security en vertrouwensonderwerpen.

Vertrouwen in de software

Microsoft Office bevat cloudversies van bekende en vertrouwde software:

Exchange online: zonder eigen Exchange server toch toegang tot bijgewerkte e-mail, agenda’s en contactpersonen

SharePoint online: beheer en deel eenvoudig documenten vanaf elke locatie

Skype for Business: vind de juiste persoon en leg direct contact via chat, video of online vergaderingen

Office Professional: altijd de beschikking over de meest recente versie van uw favoriete Office toepassingen

Vertrouwen in de mensen

Arrix is toppartner van Microsoft. Dit blijkt uit de ervaring en deskundigheid van onze mensen. Overstappen op Office 365 vergt in de meeste situaties wel begeleiding. Door het inschakelen van een specialist kunt u snel en meteen goed overstappen en worden uw lokale applicaties goed geïntegreerd. Bovendien bent u ervan verzekerd dat uw ICT omgeving optimaal wordt beheerd, door de directe lijn tussen de specialisten van Microsoft Nederland en de specialisten van Arrix.