Office 365: Flexibeler werken, altijd en overal!

Met Microsoft Office 365 heeft u de mogelijkheid volledig online te werken. Hierdoor heeft u zowel op kantoor, thuis als onderweg altijd toegang tot uw e-mail, agenda en documenten, zowel via uw computer, tablet of smartphone. U beschikt online over programma’s als Word, Excel en PowerPoint, maar ook over samenwerkingstools als SharePoint en Skype for business.

Voor Office 365 betaalt u eens per maand een vaste abonnementsprijs, waarbij u verzekerd bent van de laatste software versies. De abonnementsvorm is flexibel in functionaliteit en schaalbaar. Uw bedrijfscontinuïteit is verzekerd en u kunt uw ICT beheerskosten aanzienlijk verlagen.

Begeleiding en overstap naar Office 365
Overstappen op Office 365 vergt in de meeste situaties de nodige begeleiding. U wilt er namelijk zeker van zijn dat dit zorgvuldig gebeurt waarbij ook uw lokale applicaties goed worden geïntegreerd.

Arrix heeft als partner van Microsoft en Office 365 specialist ruime ervaring met de implementatie van Office 365. Hierdoor kunnen wij u helpen met de migratie van uw email naar Exchange Online, installatie en begeleiding van Skype for Business, de inrichting van SharePoint Online of diverse andere apps binnen Office 365 die voor u van toepassing zijn. Wij werken met ervaren en gecertificeerde mensen die u begeleiden in het traject en uw ICT omgeving optimaal beheren.

Voordelen Office 365

  • Geen investering in hard- en software;
  • Altijd de nieuwste software;
  • Plaats- en tijdonafhankelijk werken;
  • Productiviteitsverbetering door beter samen te werken.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Onze Office 365 specialitst, Almer Scholten, staat u graag te woord

201015_0427_3

Jan Meinsma,
Netwerk Consultant

jandichtbij1

“De (i)Communicatie(t) verandert continu. In 2006 was MSN niet weg te denken voor veel mensen. Nu heeft Skype voor Bedrijven deze rol gekregen in de zakelijke wereld. Skype voor Bedrijven vergroot de communicatiemogelijkheden enorm.”

Lees meer→

Kom meer te weten over Office 365!

Ontdek het via onderstaande video

Onderstaande referenten hebben vertrouwen in Office 365

denieuweveste

“Arrix gaf ons met hun heldere visie direct vertrouwen!”

 

Lees meer >>

comfort

“Er is een solide en betrouwbare basis gelegd, waarop we de komende jaren weer  volledig kunnen vertrouwen”

Lees meer >>