Met de managed server oplossing altijd winst!

Kiest u voor de managed server oplossing van Cloud Services, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw eigen serveromgeving. Geen beheer, investering in eigen server hardware en Microsoft licenties. Ook geen zorgen over goede airconditioning, noodstroomvoorzieningen en geen gedoe meer met de back-upprocedure. Kortom zorgeloos automatiseren!

De managed server oplossing kan voor u een oplossing zijn. Wij hebben alles ondergebracht in een professioneel datacentrum waar alle voorzieningen reeds zijn getroffen en het beheer volledig voor u wordt geregeld.

Managed server is voor veel organisaties toepasbaar: gedeeltelijke (shared hosting) hosting van bepaalde applicaties of zelfs volledige (dedicated hosting) zonder eigen servers. Onze klanten varieren van kleine, startende organisaties tot grotere bedrijven met veel mobiele werkers.

Ook zorgeloos automatiseren?

Alex Bakker vertelt u graag hoe wij uw complexe ICT taken uit handen kunnen nemen

pasfotoalex

Shared Hosting

Op het Shared Hosting platform van Arrix Cloud Services delen mensen en organisaties de netwerkstructuur, capaciteit, opslagruimte en software met andere gebruikers. De functionaliteit is per klant modulair samen te stellen. De achtergrondinvestering wordt gedeeld tegen minimale kosten.

Shared Hosting wordt vaak toegepast bij bedrijven die op zoek zijn naar een moderne, onderhoudsvrije en kostenefficiënte werkomgeving, waarmee ze vrijwel direct aan de slag kunnen. Zonder dure investeringen in hard- en software.

Kenmerken Shared Hosting:
Gedeelde front-end en backend
Standaard softwareapplicaties: Microsoft Office en Exact Globe/Synergy
Vaste maandtarieven per gebruiker
Zeer snel aan de slag
Ook geschikt voor organisaties met weinig gebruikers per platform
Hardware in eigendom van Arrix Hosting

Dedicated hosting

Hierbij richten wij een eigen klantomgeving in volledig naar eigen bedrijfsspecifieke eisen, wensen en behoeftes. Van netwerkstructuur, capaciteit, opslagruimte tot en met de software. Zowel de voorkant als de achtergrondinvestering kunnen naar eigen inzicht worden geconfigureerd. Dit zorgt dus voor een maximale flexibiliteit.  De mogelijkheden van Dedicated hosting zijn vrijwel onbeperkt.

Kenmerken Dedicated Hosting:
Dedicated front-end en backend
Maatwerk van applicaties en bedrijfspolicy
Klantspecifieke maandtarieven per gebruiker
Projectimplementatie na goedkeuring audit
Hardware in eigendom van Arrix Hosting

Laat hieronder jouw gegevens achter en Alex, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha